| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Umnjaci u Život i Stil forumu; Svi umnjaci su mi izrasli normalno, nisam ni znala da su izrasli , dok mi ovaj nije poceo rast. Ovo mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umnjaci Svi umnjaci su mi izrasli normalno, nisam ni znala da su izrasli , dok mi ovaj nije poceo rast. Ovo mi je vec drugi put u 3 miseca da mi je natekla cila donja vilica, samo sta sam se jutros probudila i osim natecene vilice, natekle su mi i limfe, pa izgledam kao da imam veeeeliki podbradak. Sad se bavim mislju kako se prošvercat ovakva do dežurnog zubara, mozda da se omotam kao Afganistanka, pa da mi se samo oci vide? Uglavnom da ne pricam gluposti vise, ima li tko slicna iskustva? I nemojte molim vas spominjat operacije. ![]() P.S. Ne mogu ni jest, a taaaako sam gladna. (Ovo se samo malo zalim da mi bude lakse )
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Umnjaci kao prvo: ![]() meni dok su umnjaci rasli (i nadam se da nece vise), boljelo me ko vrag, zubar je rekao da je to jer se kida tkivo iznad zuba ![]() cijelo vrijeme sam bila na cokolinu i grizu ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Umnjaci Evo bila u zubara, cim me vidila, rekla je umnjak raste, jel? Nema nikakve operacije (kako su mi neki govorili), samo antibiotici i hladni oblozi. Joj cokolino i griz nekoliko dana, fuj, ja volim konkretnu hranu, pa zato jedem jaffa kekse. ![]() I napokon je malo splaslo. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Umnjaci njaaaam jaffa keksi. ali od narandze, a ne one cernobilsko zelene, pa kazu da je jabuka. ja sam od tih "konkretnih" jela muffine. ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Umnjaci meni su ih izvadili dok jos nisu ni izrasli. reka mi je zubar ako izrastu da ce mi se iskriviti svi zubi.. gadno je bolilo... , ali sva srica samo dan, dva ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Umnjaci Vadila sam sva 4 umnjaka prije 2 godine, dok još nisu izašli, nisam ih ni osjećala niti me išta bolilo. Izvadila sam ih jer sam trebala ići na neku operaciju od koje sam na kraju odustala, al bi ih svejedno trebala vadit kad tad jer nisu imali mjesta. Sad ne znam dal mi se čini ali sam prilično sigurna da mi ponovo raste jedan, je li imao još netko takva iskustva ?
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Umnjaci iman sve umnjake. izašli su a da nisan ni osjetia. kad me neko pita iša san brojat pa san ih tako i vidia. iako su mi sad malo potamnili. uuu shit. moran u zubara
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Umnjaci Meni je to katastrofa... izašla su mi 3 do sada, i tu i tamo znaju počet rast dalje, i to boli za poludit... Zna bolit po par dana, cijela čeljust mi se ukoči, ne mogu skroz otvorit usta.
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Umnjaci meni se samo 1 nazire.. i stao je rasti i zasad me nis nije bolilo. al.. jel se to samo meni cini ili meni umnjaci malo kasne s rastom ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
![]() |
| Tagovi: umnjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:31.

Sad se bavim mislju kako se prošvercat ovakva do dežurnog zubara, mozda da se omotam kao Afganistanka, pa da mi se samo oci vide?

, ali sva srica samo dan, dva 

moran u zubara