| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Umnjaci u Život i Stil forumu; Sa jednim sam imao malu upalu, ali srećom ništa strašno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Umnjaci Sa jednim sam imao malu upalu, ali srećom ništa strašno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-08 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 12
![]() | Re: Umnjaci Evo meni sad rastu 2 umnjaka. Jedan mi je vec podosta izasao i probija mi tkivo. Ne mogu spavat zato tu po forumu trazim neka rjesenja, ali izgleda da nema pomoci. Mora se istrpit i gotovo. Svejedno idem do zubara sutra jer mi je komad mesa iznad zuba nabubrio.
__________________ Hail to the king baby |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Umnjaci S jednim sam imao gadnih problema. Naime, izrastao je ali nije probio zubno meso, odnosno ostao je začahuren. Stomatolog me poslao na maksilofacijalni u KBO. Kad tamo; skinite se do pojasa, navukli mi luđačku košulju, ništa ne dirajte, pa me zavezali, dupla anestezija, pa me prekrili, pa legla sestra na mene, a ima stodvajest kila ... sve gore za gorim. Djed čupa repu. I na kraju - ja preživio! Uskoro ću, ko i Marinko, morati riješavati i ostale.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,093
![]() ![]() ![]() | Re: Umnjaci Joj, mrzim te umnjake. Meni je jedan narastao, a ova 3 rastu već sigurno 5-6 godina. Onako, svakih nekoliko mjeseci me par dana boli pa onda opet par mjeseci ništa. Pa onda tako drugi i treći. Užas, a ionako mi ne trebaju. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: umnjaci |
« Crveni obrazi
|
Lijekovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.

... Vec pomalo zateze, izgleda da ce bit belaja ovih dana