Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Umnjaci u Život i Stil forumu; Sa jednim sam imao malu upalu, ali srećom ništa strašno...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-08, 19:38   #11 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,551
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Umnjaci

Sa jednim sam imao malu upalu, ali srećom ništa strašno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 19:47   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Meni svi narasli i nisam imo većih poteškoća!
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star Danas, 02:29   #13 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika hellraiser1110

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 20
Poruka: 12
hellraiser1110 se izdvaja iz mase

Evo meni sad rastu 2 umnjaka. Jedan mi je vec podosta izasao i probija mi tkivo. Ne mogu spavat zato tu po forumu trazim neka rjesenja, ali izgleda da nema pomoci. Mora se istrpit i gotovo. Svejedno idem do zubara sutra jer mi je komad mesa iznad zuba nabubrio.
Odgovori sa citatom
Star Danas, 05:40   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,437
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

S jednim sam imao gadnih problema.

Naime, izrastao je ali nije probio zubno meso, odnosno ostao je začahuren. Stomatolog me poslao na maksilofacijalni u KBO.
Kad tamo; skinite se do pojasa, navukli mi luđačku košulju, ništa ne dirajte, pa me zavezali, dupla anestezija, pa me prekrili, pa legla sestra na mene, a ima stodvajest kila ... sve gore za gorim.

Djed čupa repu.

I na kraju - ja preživio!

Uskoro ću, ko i Marinko, morati riješavati i ostale.
Odgovori sa citatom
Star Danas, 11:12   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,093
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Joj, mrzim te umnjake. Meni je jedan narastao, a ova 3 rastu već sigurno 5-6 godina. Onako, svakih nekoliko mjeseci me par dana boli pa onda opet par mjeseci ništa. Pa onda tako drugi i treći. Užas, a ionako mi ne trebaju.
Odgovori sa citatom
Star Danas, 11:15   #16 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,348
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Meni su tri izrasla i neki dan je četvrti provirio malo van ... Vec pomalo zateze, izgleda da ce bit belaja ovih dana
Odgovori sa citatom
Star Danas, 12:43   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,736
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

auu...meni rastu ova 2 donja...i boli za popizdit
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: umnjaci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112