| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Vađenje umnjaka u Život i Stil forumu; Pozdrav društvo. Zubarka mi je rekla da moram vaditi desni umnjak, do pola je izašao a pola nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 64
![]() | Vađenje umnjaka Pozdrav društvo. Zubarka mi je rekla da moram vaditi desni umnjak, do pola je izašao a pola nije tako da mi pravi smetnje. Dajte par preporuka dali da idem kod privatnika ili u opću bolnicu gdje me ona šalje. Po stičevoj priči u bolnici kažu skidaj se do pasa, dvojica drže glavu a doktor vadi i još se mora odmoriti jer je teško izvaditi. Da li je netko već vadio od vas na forumu i koje su metode najbezbolnije.....dajte malo me ohrabrite........ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vađenje umjnaka Ja sam vadila sva 4 odjednom u potpunoj anesteziji u bolnici i nemam losa iskustva. Ne znam za bezbolne metode nazalost. Ako budes vadio samo jedan vjerojatno ce ti dat lokalnu anesteziju i nece te bolit dok ga vade, al ce te bolit poslije i ako lose podnosis bol uzmi neku tabletu protiv bolova.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 763
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vađenje umjnaka Evo vadio sam gornje umnjake u bolnici u Zagrebu, nisu ni bili izašli tako da je bila prava operacija, lokalna anestizija. Nema skidanja do pasa i držanja za glavu, ali nije baš neki piknik. Jedan su mi super izvadili a drugi su mi zajebali, slomio im se pa mi je zubar koji mjesec nakon toga još našao djelić u zubnom mesu. Ne znak koja je procedura ako je zub napola vani, al mislim da cijela priča ne bi trebala trajati dugo jer ovo moje nije, a bio je kompliciraniji zahvat. Al više manje isti zubni kirurzi ti rade u bolnicama i u privatnim praksama. Najbolje da se malo raspitaš o doktoru. Nemoj da te ovo zaplaši jer nije tak strašno kako zvuči, smo se čuvaj da u bolnici ne naletiš na nekog kirurga stažistu.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 89
![]() | Re: Vađenje umjnaka Citat:
Preporučio bih ti da idesh kod nekog privatnika. Imam prijateljicu koja je vadila 2 umnjaka kod privatnika,.. -200 kn po jednom- ..i kazhe da ju nishta nije boljelo,josh je istu večer bila vani!! I meni je zubarka -predlozila- da vadim umnjake,-jer sam imao aparat pa kada porastu da mi opet ne iskrive- no nisam siguran.. dvoumim se josh,.poshto mi je glupo krshit zdrave zube... sretno..Pozz | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Vađenje umjnaka i ja moram izvadit lijevi umnjak, rekli su mi da sam prepametna ![]() šalim se, ozbiljno, moram ga vadit i meni je zubarka rekla da idem u bolnicu, daju ti lokalnu anesteziju i čupnu ti ga van.to tad niš ne boli ali može boljeti kasnije, čisto zato jer je kasnije upaljeno al popiješ tabletu, malo stisneš (preostale) zube i to je to. ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:41.