Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Vađenje umnjaka u Život i Stil forumu; Pozdrav društvo. Zubarka mi je rekla da moram vaditi desni umnjak, do pola je izašao a pola nije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-08, 21:37   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 64
Dejan se izdvaja iz mase
Vađenje umnjaka

Pozdrav društvo. Zubarka mi je rekla da moram vaditi desni umnjak, do pola je izašao a pola nije tako da mi pravi smetnje. Dajte par preporuka dali da idem kod privatnika ili u opću bolnicu gdje me ona šalje. Po stičevoj priči u bolnici kažu skidaj se do pasa, dvojica drže glavu a doktor vadi i još se mora odmoriti jer je teško izvaditi. Da li je netko već vadio od vas na forumu i koje su metode najbezbolnije.....dajte malo me ohrabrite........
Dejan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 21:56   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,221
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird
Re: Vađenje umjnaka

Ja sam vadila sva 4 odjednom u potpunoj anesteziji u bolnici i nemam losa iskustva. Ne znam za bezbolne metode nazalost. Ako budes vadio samo jedan vjerojatno ce ti dat lokalnu anesteziju i nece te bolit dok ga vade, al ce te bolit poslije i ako lose podnosis bol uzmi neku tabletu protiv bolova.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 21:58   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 404
///M5 Power se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ///M5 Power

Moja preporuka odi kod privatnika.

Jbg ja sam vec dugo godina kod privatnika, dajem 100€ po zubu, ali ima blazene ruke, nista ne osjecas!!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 07:37   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-05-07
Poruka: 763
Balian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono nešto

Evo vadio sam gornje umnjake u bolnici u Zagrebu, nisu ni bili izašli tako da je bila prava operacija, lokalna anestizija. Nema skidanja do pasa i držanja za glavu, ali nije baš neki piknik. Jedan su mi super izvadili a drugi su mi zajebali, slomio im se pa mi je zubar koji mjesec nakon toga još našao djelić u zubnom mesu.

Ne znak koja je procedura ako je zub napola vani, al mislim da cijela priča ne bi trebala trajati dugo jer ovo moje nije, a bio je kompliciraniji zahvat. Al više manje isti zubni kirurzi ti rade u bolnicama i u privatnim praksama. Najbolje da se malo raspitaš o doktoru.

Nemoj da te ovo zaplaši jer nije tak strašno kako zvuči, smo se čuvaj da u bolnici ne naletiš na nekog kirurga stažistu.
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 21:34   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 64
Dejan se izdvaja iz mase

Ok Balian hvala.
Dejan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 21:41   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

odi kod Labure u Branimirovu (kod placa)
Najbolja zubarka!
Meni je sve popravila, i ništa ne boli
Da tiako treba 10 inekcija, super ugodno, uređeno
Ona ti je privatnik-socijala
za djecu besplatno
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 20:40   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 13
caven se izdvaja iz mase

Ma to se riješi u potpunoj anesteziji di god, i ništa ne osjetiš...jedino šavovi malo bole, al dobiješ tablete protiv bolova i to je to!
caven je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 20:54   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

pa baš i nije
Nema ugodna sječanja god ovih socjalnih, neuredno, uvjek čekam...
A dobit češ vjerovano KLAVOCIN tablete
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 15:03   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 89
Dinikol se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dejan Pogledaj Poruke
Pozdrav društvo. Zubarka mi je rekla da moram vaditi desni umnjak, do pola je izašao a pola nije tako da mi pravi smetnje. Dajte par preporuka dali da idem kod privatnika ili u opću bolnicu gdje me ona šalje. Po stičevoj priči u bolnici kažu skidaj se do pasa, dvojica drže glavu a doktor vadi i još se mora odmoriti jer je teško izvaditi. Da li je netko već vadio od vas na forumu i koje su metode najbezbolnije.....dajte malo me ohrabrite........
Ovo zvuči okrutno...
Preporučio bih ti da idesh kod nekog privatnika. Imam prijateljicu koja je vadila 2 umnjaka kod privatnika,.. -200 kn po jednom- ..i kazhe da ju nishta nije boljelo,josh je istu večer bila vani!! I meni je zubarka -predlozila- da vadim umnjake,-jer sam imao aparat pa kada porastu da mi opet ne iskrive- no nisam siguran.. dvoumim se josh,.poshto mi je glupo krshit zdrave zube... sretno..Pozz
Dinikol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 16:28   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,587
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

i ja moram izvadit lijevi umnjak, rekli su mi da sam prepametna

šalim se, ozbiljno, moram ga vadit i meni je zubarka rekla da idem u bolnicu, daju ti lokalnu anesteziju i čupnu ti ga van.to tad niš ne boli ali može boljeti kasnije, čisto zato jer je kasnije upaljeno al popiješ tabletu, malo stisneš (preostale) zube i to je to.
People couldn't believe what I'd become...
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114