| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Varikoela ili kako već u Život i Stil forumu; evo znam da sam dosadan s ovakvim postovima al jebia kad sam hipohondar, ovako primjetio sam na DESNOM testisu zadebljanje ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Varikoela ili kako već evo znam da sam dosadan s ovakvim postovima al jebia kad sam hipohondar, ovako primjetio sam na DESNOM testisu zadebljanje žile koja ide u testis pa je vjerovatno riječ o onoj varikoeli, no buni me to što je ta varikoela u 99% slučajeva i svim hrvatskim slučajevima bilo to na LIJEVOJ strani, pa me buni što je meni to što mogu opipar na desnoj, pa ako ko zna jel može bit nešto drugo ili što nek kaže...
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varikoela ili kako već Nema smisla nakladat o dijagnozama, to što si opisao može biti i potpuno normalna varijanta. Ako ti je sumnjivo ili nejasno, idi liječniku. P.S. varikokela |
| | |
![]() |
| Tagovi: help |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.