| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Vaši zubi u Život i Stil forumu; Mislim da ove teme nema još pa eto, vec kad je to podrucje mog interesa zasto da ju ne otvorim ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li ste zadovoljni svojim osmijehom? | |||
| Jesam | | 15 | 26.79% |
| Jesam ali moglo bi i bolje | | 30 | 53.57% |
| Nisam, upomoc! | | 8 | 14.29% |
| Nisam, no bitno je da jos zvacem | | 3 | 5.36% |
| Glasači: 56. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Vaši zubi Mislim da ove teme nema još pa eto, vec kad je to podrucje mog interesa zasto da ju ne otvorim ![]() Mogli bismo postati slike naseg osmjeha i po mogucnosti vidjet kako ga poboljsati. Sto se tice toga rado cu dati po koji besplatan savijet ![]() P.S. Zbog privatnosti slika ne treba obuhvacati cijelo lice P.S.2 Eto i ankete, btw, anonimna je
__________________ Be the change you want to see! Gandhi Zadnji Uredio _Sylar_ : 30-05-08 u 22:14. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Vaši zubi 4 i pol godine aparatića, ortodont/zubar je bio kreten pa mi nije izolirao pločice niti skraćivao žice tako da me bol'o, jednom sam čak završila kod doktora. Zadovoljna sam, dobri su zubi, samo što su sad malo požutili i pokarijesali se Moram kod zubara, žutilo izvana, crnilo iznutra.I da budem u trendu, reći ću: LOL ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Vaši zubi pa ono, moglo bi i gore
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: Vaši zubi Katastofa su mi zubi bili, ne po zdravlju, zdravi su svi, nego po razmještaju ![]() Nikad se nisam smijao da pokazujem zube... Slike nam šanse da stavim a niti nemam ih ![]() Al nosim aparatić i situacija je sad već jako jako bolja ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Vaši zubi meni je skroz suprotna situacija...imam lijepe zube, ali ih katastrofalno neodržavam...ne sjećam se zapravo kad sam zadnji put bio u zubara (mislim kad sam vadio jedan... )I znam da moram otić i planiram to vrlooo uskoro, al najozbiljnije...nakon 10.06. sam u zubara....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši zubi Zadovoljan,ali bi moglo i bolje...iako nikad nisam proucavao svoj osmijeh.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši zubi Zdravi su i bijeli, ali mi smeta malo što su nekako sitni, i mrvicu kako da kažem "grbavi", bila kod ortodonta da mi napravi aparatić ali mi je rekao da nije potrebno A i svi mi kažu da su pravilni, da samo ja vidim... ali ne opterećujem se time, klebarim se i smijem ko luda i baš me briga što nisu savršeni.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši zubi pa ja sam zadovoljan, moglo je bolje, ali i gore dosta su zdravi i nikad nisam imo nekih većih sranja sa zubima, ial malo mi je donji red kriv, a kad sam pito zubara za aparatić reko mi je da sam prestar i da mi nije potreban, a ja bi baš da bude ravan jer mi nekad malo smeta
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: desni, izgled, osmijeh, zdravlje, zubi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:26.

)