Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Vrtoglavica na ležeć' u Život i Stil forumu; Jeste li imali osjećaj, nekad kad ležite gledate film ili čitate nešto, knjigu ili sl., i onda iznenada ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-07-08, 10:28   #1 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,419
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Vrtoglavica na ležeć'

Jeste li imali osjećaj, nekad kad ležite gledate film ili čitate nešto, knjigu ili sl., i onda iznenada imate osjećaj kao da vam glava tone i vuče vas unazad a zapravo se niste pomakli ni centimetar? Da li je to još netko doživio i da li to ima neki naziv, mislim ja sam napisao kao vrtoglaica na ležečki, jer neznam kako bi to drugačije nazvao.
To znatrajati po par sekundi i prođe, dogodilo mi se to puno puta, ali nikad nisam se sjetio pitati nekoga da li je doživio slično?
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 11:38   #2 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Vrtoglavica na ležeć'

Meni se to zna nekada desiti. Obično mi tlak padne. Neko jutro je bilo tak, mislim da je bio 59/ 70 tak nešto i preveliki otkucaji srca.

Uglavnom nizak tlak.
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 15:12   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Nizak tlak može biti uzrok tome "osjećaju propadanja" ali isto tako može biti i bolest centra za ravnotežu u uhu. Ako se to često pojavljuje, pogotovo ako je prisutna prehlada, treba otići otorinolaringologu na pregled.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 17:53   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,560
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

da, tlak kako rekoše

sa niskim nemam problema bar

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 21:44   #5 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Nizak tlak može biti uzrok tome "osjećaju propadanja" ali isto tako može biti i bolest centra za ravnotežu u uhu. Ako se to često pojavljuje, pogotovo ako je prisutna prehlada, treba otići otorinolaringologu na pregled.
Da, ja imam česte probleme sa uhom, godišnje imam skoro oko 4 upale uha ( idu lijevo, pa dasno, pa oba) ...
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 23:55   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,702
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

neznam bas za taj osjecaj
al znam za onaj osjecaj "kolo srece" kad se napijes ko đubre pa ides spavat,sve ti se vrti a od muke nemos zaspat a ni izrigat
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 23:57   #7 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,845
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Nemam takvih problema, nasreću...

Citat:
Pravi autor: RizLA Pogledaj Poruke
neznam bas za taj osjecaj
al znam za onaj osjecaj "kolo srece" kad se napijes ko đubre pa ides spavat,sve ti se vrti a od muke nemos zaspat a ni izrigat
Misliš ono kad žmiriš, a i dalje vidiš sobu kako se vrti oko tebe
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 16:05   #8 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,419
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Da, ja imam česte probleme sa uhom, godišnje imam skoro oko 4 upale uha ( idu lijevo, pa dasno, pa oba) ...
mora da je jaki propuh između sorry morao sam
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114