| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Vrtoglavica na ležeć' u Život i Stil forumu; Jeste li imali osjećaj, nekad kad ležite gledate film ili čitate nešto, knjigu ili sl., i onda iznenada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| 4nick8or | Vrtoglavica na ležeć' Jeste li imali osjećaj, nekad kad ležite gledate film ili čitate nešto, knjigu ili sl., i onda iznenada imate osjećaj kao da vam glava tone i vuče vas unazad a zapravo se niste pomakli ni centimetar? Da li je to još netko doživio i da li to ima neki naziv, mislim ja sam napisao kao vrtoglaica na ležečki, jer neznam kako bi to drugačije nazvao. To znatrajati po par sekundi i prođe, dogodilo mi se to puno puta, ali nikad nisam se sjetio pitati nekoga da li je doživio slično? ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #2 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vrtoglavica na ležeć' Meni se to zna nekada desiti. Obično mi tlak padne. Neko jutro je bilo tak, mislim da je bio 59/ 70 tak nešto i preveliki otkucaji srca. Uglavnom nizak tlak.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vrtoglavica na ležeć' Nizak tlak može biti uzrok tome "osjećaju propadanja" ali isto tako može biti i bolest centra za ravnotežu u uhu. Ako se to često pojavljuje, pogotovo ako je prisutna prehlada, treba otići otorinolaringologu na pregled. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Vrtoglavica na ležeć' da, tlak kako rekoše sa niskim nemam problema bar ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vrtoglavica na ležeć' Da, ja imam česte probleme sa uhom, godišnje imam skoro oko 4 upale uha ( idu lijevo, pa dasno, pa oba) ...
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vrtoglavica na ležeć' neznam bas za taj osjecaj al znam za onaj osjecaj "kolo srece" kad se napijes ko đubre pa ides spavat,sve ti se vrti a od muke nemos zaspat a ni izrigat ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Vrtoglavica na ležeć' Citat:
![]() ![]() ![]() sorry morao sam ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:51.