Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zanima me nesto u Život i Stil forumu; Eh ovako malo mi je neugodno, al sta cu. Imam problem uvjek kad pijem Coca-Colu dobijem proliv. Eh sad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-08, 21:40   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
kolera se izdvaja iz mase
Zanima me nesto

Eh ovako malo mi je neugodno, al sta cu. Imam problem uvjek kad pijem Coca-Colu dobijem proliv. Eh sad me zanima da li se to još kome desava ili ne, i zanima me ako znate zbog cega se to desava. RESPECT!!!x
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 21:46   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,061
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: Zanima me nesto

Ne vjerujem da je samo do kole.

Idi kod doktora, proljev nije za zajebanciju!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 21:48   #3 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,622
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

jel ima mozda jegera u toj coli ? pitam ono...jer se meni od jegera prikenja....a kad cujem za colu ja na jeger pomislim
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 09:31   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

S obzirom da nismo u Princetonu, gdje bi ti napravili milijun pretraga, analizu enzima, DNA...najvjerovatnije što ćeš ddbiti od liječnika je savjet da ne piješ više Colu.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 10:18   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Meni od kole dođe muka i uvati me nekad šta i tebe recept - kolu nepijem jer mi se zgadila, nisan je okusia više od 6-7 godina i gotovo.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 13:39   #6 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
jel ima mozda jegera u toj coli ? pitam ono...jer se meni od jegera prikenja....a kad cujem za colu ja na jeger pomislim
e nema jegera hehe nepijem to je zakon samo je kola u pitanju

Citat:
Pravi autor: Sayrex Pogledaj Poruke
Meni od kole dođe muka i uvati me nekad šta i tebe recept - kolu nepijem jer mi se zgadila, nisan je okusia više od 6-7 godina i gotovo.
znam ja to al meni cola godi

Zadnji Uredio daidza : 21-03-08 u 17:06.
kolera je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 15:23   #7 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

vidiš da ti negodi kad ti je loše od nje xxxDD
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 08:12   #8 (permalink)
Regularni forumas

ma upravu ste vi trebam sto manje piti colu, valja mi bit uporan hehe ali zanimljivo je to sto mi se to desava samo kad pijem colu iz flase 2l.
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 08:44   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Pa počni ju pit iz čaše...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 08:49   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Pa počni ju pit iz čaše...
dobro ti kaže lik
vjerovatno ti nepaše neki sastav iz kole, idi doktoru da vidiš jer možda tog sastojka ima i u drugim stvarima koje jedeš
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103