| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zanima me nesto u Život i Stil forumu; Eh ovako malo mi je neugodno, al sta cu. Imam problem uvjek kad pijem Coca-Colu dobijem proliv. Eh sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Zanima me nesto Eh ovako malo mi je neugodno, al sta cu. Imam problem uvjek kad pijem Coca-Colu dobijem proliv. Eh sad me zanima da li se to još kome desava ili ne, i zanima me ako znate zbog cega se to desava. RESPECT!!!x ![]()
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanima me nesto Ne vjerujem da je samo do kole. Idi kod doktora, proljev nije za zajebanciju!
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanima me nesto S obzirom da nismo u Princetonu, gdje bi ti napravili milijun pretraga, analizu enzima, DNA...najvjerovatnije što ćeš ddbiti od liječnika je savjet da ne piješ više Colu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zanima me nesto Meni od kole dođe muka i uvati me nekad šta i tebe recept - kolu nepijem jer mi se zgadila, nisan je okusia više od 6-7 godina i gotovo.
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Citat:
je zakon samo je kola u pitanjuznam ja to al meni cola godi
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE Zadnji Uredio daidza : 21-03-08 u 17:06. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Zanima me nesto ma upravu ste vi trebam sto manje piti colu, valja mi bit uporan hehe ali zanimljivo je to sto mi se to desava samo kad pijem colu iz flase 2l.
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zanima me nesto dobro ti kaže lik ![]() ![]() ![]() vjerovatno ti nepaše neki sastav iz kole, idi doktoru da vidiš jer možda tog sastojka ima i u drugim stvarima koje jedeš
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.

je zakon samo je kola u pitanju