| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zašto sam se probudio? u Život i Stil forumu; Dva je sata, spavao sam možda sat ili sat i pol, sanjao neke kaotične obiteljske (ne bračne) snove i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Zašto sam se probudio? Dva je sata, spavao sam možda sat ili sat i pol, sanjao neke kaotične obiteljske (ne bračne) snove i evo sad. Uhvatit će me pred jutro kad su na redu druge obveze. I onda sutra cijeli dan nikakav. Vidim da još ima dosta ljudi na forumu. Možda se to još nekome događa?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto sam se probudio? Ja sam imala 2 tj nesanicu. Najgora 2 tj. Prva 2, 3 dana sam funkcionirala nekako, a ostalo je sve bilo mučenje. Mijenjala sam ljude... Evo: srela sam frenda u busu koji ima sličnoga brata (ali ne toliko da bi ih zamijenio) i nakon nekih 15 min razgovora pitam ja njega "a gdje je T", vidiš njega onako zbunjena "pa ja sam T"... katastrofa!
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Zašto sam se probudio? Ja sam tako neku noć, u petak mislim. Jednostavno neće san na oči
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto sam se probudio? Citat:
u petak si se probudio u 2 sata po noći --->doma<---?!?!?![]() pa šta si radio doma,treba ići van u to doba pa da viš kak ćeš spavati ![]()
__________________ Dno is my good friend. I wanna be like Dno. Dno have so many friends. Dno is everywhere. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Zašto sam se probudio? Pa kad me nitko ne zove van ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto sam se probudio? ja se isto znam probudit direkt iz sna....u zadnje vrijeme cesce a ne kuzim zakaj....nekaj ocito dopre do mozga izvana i bum....ajm avejk...sad neki dan sam spaval i sanjam nekaj i jednostavno se probudim....al onak...bil sam polu-probuden i nisam razabral san od realnosti i opet sam utonul u san i opet se zbudil i tak negdje 5-6 puta....neki poremecaji bice....
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: budjenje, nesanica, san |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

u petak si se probudio u 2 sata po noći --->doma<---?!?!?