Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zatvor... :D u Život i Stil forumu; Kako rijesit ovaj problem ? Muci me u zadnje vrijeme, samo se sekiram i napuhana sam (puna sam govana )...Ima netko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-07-08, 10:13   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,511
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Zatvor... :D

Kako rijesit ovaj problem ? Muci me u zadnje vrijeme, samo se sekiram i napuhana sam (puna sam govana )...Ima netko neki recept

nemojte se smijat, ovo je ozbiljan problem dajmo da kenja

ajmo sad ozbiljno , ako netko zna nek mi pomogne
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 10:36   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Poruka: 4,443
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Zatvor... :D

obicno kad se prejedem cokolade za kuhanje (jbg, to mi je slaba tocka) baka mi veli da se nasopam bananama.. jer one kakti otvaraju.. al meni to nije bas pomoglo
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 10:41   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,067
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 11:31   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,533
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

preporucam recimo neki laksativ...moze na biljnoj bazi u obliku nekakvog caja....meni pomoglo kad mi se to desilo...
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 11:31   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,394
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

reklamiraju ti na tv-u one neke tablete, ne možeš promašiti reklamu jer je svako malo

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 11:34   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,026
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Micek, čopiš dragog i nek te ševne u guzu. Da vidiš kak buš se "otvorila"
A inače konevncionalna metoda, nezrelo voće? Suhe šljive sa medom?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 11:34   #7 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

zasto ja ne mogu biti pun sebe

sala

pa kemijaj nesto, sarajevski kiseljak nakon sladoleda

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 11:40   #8 (permalink)
Banned

cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ja kupila kilu banana i sad zuljam
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 11:41   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,067
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Zgadit će ti se banane.......

Prije ćeš se izrigat nego israt........
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 11:45   #10 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Micek, čopiš dragog i nek te ševne u guzu. Da vidiš kak buš se "otvorila"
a miki samo sam te cekala

koji caj je recimo najbolji za tako nesto ? ne zelim piti niakve tablete ili slicno...
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sracka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114