| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zdrava Prehrana u Život i Stil forumu; Svaki organizam je drugačiji i treba jesti ono što tvom organizumu najviše odgovara. Jedina dijeta koja funkcionira je da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 25
Poruka: 56
![]() | Svaki organizam je drugačiji i treba jesti ono što tvom organizumu najviše odgovara. Jedina dijeta koja funkcionira je da ono što pojedeš,to i potrošiš,stoga ako ste si danas dozvolili porciju čevapa u loepinji s prženim krumpirićima,prije spavanja tenisice na noge i trčanje..... ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zdrava Prehrana ne pazim ko manijak šta ću jest al u principu jedem samo bijelo meso (piletina, puretina) i ribe..nikad ne mješam s krumpiram ( niti ga baš ne volim), jedem sve od zelenja, i pijem užasno puno vode, oko 4-5 litara dnevno!! dosta jedem čokolade, sladoleda, al pošto pijem tolko vode i treniram svaki dan, sve "operem" iz sebe! puno se bolje osječam kad se tak hranim, kad odem do Mc'donaldsa, uvijek mi je zlo jer mi je ta hrana masna i preteška
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zdrava Prehrana Citat:
a i celulit nikak nebi na sebi htjela, pa je i to jedan od razloga.. ![]() dobra ti je navika i 2,5litre, i to rijetko ko može popit.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zdrava Prehrana jedem govna XD samo mi je ručak donekle zdrav... al i to uglavnom meso, krumpir i tome slično... za doručak i večeru uglavnom sendvich... tu i tamo neki fast-food! cjelo vrjeme pijem neku tekučinu... mršav sam i nemogu se udebljat!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zdrava Prehrana Zdravi režim prehrane koji planirate primijeniti nakon blagdanskog udovoljavanja hedonističkim porivima uzaludno je mučenje, napokon su se usuglasili stručnjaci. Detoksikacijska dijeta, omiljena siječanjska kazna svih grizodušnih hedniosta i nije tako korisna praksa kako se mislilo. Zapravo, radi se o gubitku vremena i novaca tvrdi poznatni nutricionist Dr. Wadge iz britanske Food Standards Agency (FSA). U svojem blogu Wadge je rekao da su voda i tjelovježba jedino što je potrebno tijelu da se riješi nakupljenih toksina. "Pojavilo se puno besmislica vezano uz detoksikaciju i većina ljudi zaboravlja da imamo 'ugrađeni' prirodni mehanizam, a naziv mu je jetra." Znači, zaboravite na tablete, biljne pripravke, čarape i body wrapove koje promoviraju slavni i privređuju industriji desetke milijuna funti godišnje. Počnite sa čašom-dvije najobičnije vode, vježbajte makar samo šetali parkom i kao treće, uživajte u domaćoj hrani. Prošle godine, isto je stajalište zauzela i organizacija Sense About Science, proglasivši detoksikaciju bacanjem novaca kraj 'besplatne' vode, svježeg zraka i sna koji su sve što zdravom čovjeku treba. net.hr |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-03-07
Poruka: 1
![]() | Re: Zdrava Prehrana Portal o prehrani... Poigrajte se sa Tanjurom www.mojaprehrana.net |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Zdrava Prehrana Vjerojatno te pitala jer sporazumijevati nikako nije isto što i podrazumijevati, a ti si trebala upotrijebiti ovo drugo. U tome je stvar. ![]() Što se tiče teme...Ne hranim se ni ja previše zdravo. U biti, jedem sve izuzev ponekog povrća (kelj, poriluk i kupus, ostalo mi je ok), ali pretjerujem sa slatkim i s grickalicama, i to jako. I najveći problem je što ne volim baš vodu, a ni ostale tekućine ne mogu popiti 2 litre dnevno, čak ni po ovim vrućinama.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 04-07-08 u 00:01. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 5
![]() | Re: Zdrava Prehrana Evo tu imaš više o zdavoj prehrani |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 95
![]() | Re: Zdrava Prehrana I ovdje čitajte o zdravoj prehrani. Kompletan zdravi jelovnik. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrana, zdravlje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:50.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
I najveći problem je što ne volim baš vodu, a ni ostale tekućine ne mogu popiti 2 litre dnevno, čak ni po ovim vrućinama.