| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Curke moje drage. Kako znate moja fascinacija i ljubav zenskim dojkama je neizmjerna. Pa stoga imam par pitanja. Kakav je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Curke moje drage. Kako znate moja fascinacija i ljubav zenskim dojkama je neizmjerna. Pa stoga imam par pitanja. Kakav je feeling imati dojke? Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? Opišite svoje dojke kakve su? Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? Jeste li ponosne na svoje dojke? Eto, par pitanja pa da cujem i drugu stranu. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja 1. Pa ništa posebno, isto ko i guzicu 2. Ponekad, ne težinu nego malo smetaju 3. Nije loše, ako nije baš prepremali 4. E to je bed, neugodan osjećaj 5. Lakše sa manjima 6. Sasvim male i dlakave 7. Ne ako mi daju da se igram sa njima 8. nisam vlasnik velikih pa ne znam 9. Nisam zadovoljan ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Daidza - ženske grudi, ženske. Obrati pažnju na naslov topica. Kud se ti guras ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Ups, nisam pazio ![]() Kad mene nitko ništa ne pita pa moram ovako ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Ajde ajde. Ima tu pregršt djevojčica koje bi te nasamo svašta pitale. Samo što se ti praviš nedostupan ![]()
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Rijeka-friško Godina: 20
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja A kakv je feeling imati penis? ![]() Naravno. Čvrsto je fino! ![]() Citat:
Ja svoje lijepo obuhvatim rukicama i trk! ![]() Večim, kakvo je to pitanje uopće... Tko kaže suprotno, sere... ![]() A kakv opis očekuješ? Veličine povečeg grejpa? ![]() Samo onima s većim! ![]() Citat:
![]() Recimo... ![]() Jesam prošla? ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... | ||
| | |
| | #9 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kad nisam uspaljen čist OK, ali kada je penis u fazi "napada" prejeben osjećaj. Nekako se osjećam moćno. Citat:
![]() Citat:
![]() Fala ti na odgovorima ![]() ps: brijes da imas male siske. Koliko vidim sasvim su pristojne. Neke bi dale desni jajovod za takve dojkice ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja A majko mila, pa gdje ovo ima... ![]() ![]() ![]() Oggy, prema onoj pjesmi pitanje: Na čemu si tiii...? ![]()
__________________ Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja... Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat sa mojih usana! Hrvatska!!! |
| | |
![]() |
« Aparatić za zube
|
HELP »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:03.

Ja svoje lijepo obuhvatim rukicama i trk!