| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 vi nama gledate u guze Da, pogotovo ako je onako neka trenirka koja lijepo pada pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Osjecam se trenutno tako gol i bespomočan prema razvratnim pogledima mladih pohotnica ![]() Više ne hodam po gradu u trenirci. Nema šta tamo neka gledati moju guzu. Moju guzu mogu gledati jedino ja i moja mala! ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #94 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Ili hlače s kosim džepovima pa kad stavi ruke u džepove automatski se sve ocrta ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() a baš mislia kupit pamučnu tutu. nikad više neću izać nepokrivene guzu. uvik kad izađen oko struka ću vezat šuškavac ![]() | |
| | |
| | #96 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Ili crne hlače na crtu, u tim hlačama svaka muška guza izgleda dobroooo
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Celebrity | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? super Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? malo Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? ne volim kad mi se cure guzvaju Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? bolan Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? vecim Opišite svoje dojke kakve su? lijepe Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? znam neke cure koje imaju silikone pa im kojput zavidim na tome sto bez problema sve mogu nositi bez grudnjaka! ali opet nebi se mijenjala s njima Jeste li ponosne na svoje dojke? Da,moje cure su zakon
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja za cure ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Veteran | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:05.

pa kad stavi ruke u džepove automatski se sve ocrta 

za cure