| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; odozada gledamo: vrat ramena ruke leđa guza bedra listove odnaprijed gledamo: kosu oči ramena ruke prsa "padanje" traperica ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja odozada gledamo: vrat ramena ruke leđa guza bedra listove ![]() odnaprijed gledamo: kosu oči ramena ruke prsa "padanje" traperica ![]() cipele ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Veteran | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja OK, hvala vam na odgovorima al sad se vratimo na temu koja je o ženskim dojkama ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,792
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Jebate, osjecam se ko krava na poljoprivrednom sajmu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,809
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() ![]()
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 463
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? supač ![]() Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? ne osjecam, jer nisu ogromne Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? ne nosim premale grudnjake ![]() Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? meni ugodan![]() Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? omfg, ovisi o cemu se radi, fakat su ti pitanja..ono..opsesivna..![]() Opišite svoje dojke kakve su? meni prekrasne, taman ![]() Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? ne, ja sam zadovoljna sobom.. ![]() vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? nemam takvih problema sa tezinom dojki Jeste li ponosne na svoje dojke? yes ![]() |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,792
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Pitanje vezano za prolaz kroz zivot - da li je bolje imati vece siske pa mozes zamigoljiti njima da dobijes sto zelis ili na kraju dobijes kontra efekt da nitko ne obraca pažnju na tebe nego iskljucivo na tvoje siske?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 463
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
ne znam,imam bas kak treba i tak prolazim kroz zivot. i ne migoljim siskama da dobijem sto zelim, tak da.. bolje guzom ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:30.

Ja, osobno, cipele gledam najmanje....