| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Mogu li se sise zvati "dojke" ako cura nikad nije dojila??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Mogu li se sise zvati "dojke" ako cura nikad nije dojila??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Veteran | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Ne
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Onda bi se kita trebala zvati "jebator" ili "oplođivač"... čak i ona koja nikad nije upotrebljena u te svrhe??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #117 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Još da mi je koji odgovor... ![]()
| | |
| | #118 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Pa mislim da je to više naziv/nadimak sise od milja i asocira na majčinstvo. To za mene nije neki ružan naziv. Isto se sisu cucla pa su i "dude" pa se može postaviti pitanje i za to -Ako se curi ne cucla zašto se zovu dude? A što se tiče kite ne znam da bi se baš našao naziv taj rasplođivač Sigurno bi se našao neki kreativniji i simpatičniji nadimak za pimplača.
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #120 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() Duda mi je još gori naziv... asocira me na cijeli spektar neprivlačnih stvari od dudovog svilca, do duda i dječije dude.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.

coece sad cu o tome cijeli dan razmisljat 
Sigurno bi se našao neki kreativniji i simpatičniji nadimak za pimplača.