| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Pa meni "dojka" zvuči ko "rasplođivač"... čemu nečem tako privlačnom davati ime ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() | |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kae najgore u Hrvatskoj valjda svako selo ima ženu koja se zove "Duda" i ta obično ima preko 150kg, obrve ko Mesić, brkove ko Mrle, a sise izvanserijske veličine (obično oko 8) i prava je Big Mama u svom selu.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() A dobro, sad isti je korijen riječi pa te zato na to podsjeća. Možda je to opet stvar osobnog shvačanja i potrebe da se netko koristi s nekim drugim nazivima. Nekome je dojka slatko, nekome vulgarno, nekoga čak podsjeća na neke čudne stvari. Nisam nikad povezivala kitu sa kitom npr. i njegovim ustima, niti sa kitom cvijeća, niti sa kiticom (iz književnosti), niti sa KITA organizacijom iz sad-a ... Al bez obzira to što kažeš sisa & kita su ![]() Ima široki spektar naziva pa ko kako preferira ...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? Isti kao i imati guzu! Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Ne, mada nekad ne znam sta bih s njima kad spavam (ne mogu se namestiti)... Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Zna biti sexy! Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? Ma, da, fenomenalno Mrzim taj feeling! Nekad zna i da zaboli!Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? Ne znam, nisam imala razne velicine da bih mogla uporediti... Opišite svoje dojke kakve su? Srednje... Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? Ne, zadovoljna sam u potpunosti svojima i njihova velicina odgovara mojoj gradji! Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? Nemam veeelike, pa ne znam, ali mislim da sigurno pomaze! Jeste li ponosne na svoje dojke? Jako! ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #127 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja mi volimo pipkati,štipkati i gledati vaše guze isto kao vi naše cicke ![]() mi smo za vas ponekad komadi mesa,ali ste bome i vi za nas (pogotovo jedan specifičan komad mesa) ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
...dakle ti moju ja tvoju![]() Cicke su mi u svemu tome sekundarna sirovina ![]()
__________________ "Šta ću kad me takvog napravio babo od malena ja i pamet slažemo se slabo " | |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.

Mrzim taj feeling! Nekad zna i da zaboli!

...dakle ti moju ja tvoju
"