| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; ajd, a ja cu onda siske, može?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja ajd, a ja cu onda siske, može? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Bumo vidli kaj vlasnica siski i guze kaže. Kaj se mene tiče može i kasnije. Ipak ih vrijedi pričekati ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? Super Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Ne Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Grozan, koža mi se iziritira Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? Fora, mogla bi češće ne oblačit grudnjak ![]() Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? Manjim Opišite svoje dojke kakve su? Meni savršene Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? Rijetko Jeste li ponosne na svoje dojke? Da, ne bi ih mjenjala za nizašto ![]() |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
Ozbiljno!?? ![]() Jel se meni to samo čini, ili si zapravo prva koja je na to pitanje odgovorila u pozitivnom smislu? ![]() | |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-06-08
Poruka: 137
![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja [quote=Oggy;823527]. Kakav je feeling imati dojke? jebozovan Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? a ti u gačama? Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? gušeći Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? bolan Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? na to pitanje i sam znaš odgovor Opišite svoje dojke kakve su? visuljci Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? ne,samo bih svoje natrag od prije nekoliko godina Jeste li ponosne na svoje dojke? bila nekada |
| | |
| | #139 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() | |
| | |
| | #140 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Nekako mi to djeluje da boli ![]() Nespretna, jel boli? ![]() NHF ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
« KUPNJA LEĆA
|
Otkinuti madez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:21.

gornji dio jednom,donji drugom