| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Predivno....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Predivno....
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #142 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
ne probaj obući premale gaće - takav osjećaj nije ugodan, gravitacija i to ne znam ok ne nisam dobro je
__________________ You only live twice | |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 127
![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja 1. Normalan, isto kao imati ruke, noge itd. 2. Ja ne, vjerujem da cure sa vecim grudima osjecaju "težinu"... 3. Nije ugodan...ista stvar kao da naprimjer obuces cipele za broj manje (jedvva cekas da ih skines). 4. Uf...neugodan...bolan, nije poželjno skakati, trčat (i slicne radnje obavljati) bez grudnjaka. 5. Definitivno sa manjim... 6. blah...ma onak male, male i uglavnom male...jesam spomenila da su male?! 7. Ma ne, mislim da ne ili da?! Možda malo, ako su baš onak...velike, ali ne prevelike...lijepog oblika...itd. 8. Nisam ta! 9. Pa relativno...iako bi mogle biti i bolje (veće)!
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
| | #144 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,145
![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? Ništa posebno. Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Da. Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Loš. Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? Neobičan i ne volim to prakticirati. Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? Ne znam, nemam male pa ne znam kako je s malima. A moje mi ponekad znaju smetat'. Opišite svoje dojke kakve su? Lijepe, velike, čvrste i pravilne ![]() Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? Ne, druge mogu jedino zavidjet' meni. ![]() Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? Pomaže, ali sam ipak najsretnija kad ga nemam. Jeste li ponosne na svoje dojke? Naravno.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.