| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Dečki moji... Pa jedan od najstarijih trikova na svijetu... stisneš rukice i cice ispadnu bombone!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Dečki moji... Pa jedan od najstarijih trikova na svijetu... stisneš rukice i cice ispadnu bombone! ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,792
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Curke moje drage. Kako znate moja fascinacija i ljubav zenskim dojkama je neizmjerna. Pa stoga imam par pitanja. Kakav je feeling imati dojke? - ne znam kakav je filing ne imati ih sto da ti onda kazem ![]() Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? - ne bas, male su pa nisu ni teske ![]() Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? - ko da se iskocit van malo bole nakon takvih grudnjaka ![]() Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? - ko da ce mi otpast los filingDa li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? - mislim da je lakse s manjim.. bar se tjesim ![]() Opišite svoje dojke kakve su? - male ![]() Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? - mooozda malo ali samo ako imaju lijepu cvrstu 3 il 4 ![]()
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Fala micek. Ak sam za koga znao znao sam za tebe da ćeš iskreno odgovoriti. Jedino opis je dosta površan. Ono, bar neki hint - trokutići, špićaste, samo dva graškića. ono, malo neko voće upotrijebi za opis ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja imaš praf. Javnost ipak ne treba toliko zadirati u intimnu. No, autoru ankete slobodno na PiieM pošaljete opis ili slikovni dokaz izgleda. A autor će onda napraviti nekakvu statistiku od toga gdje se nece vidjeti kakvu točno koja forumasica ima dojku (a i poneki forumas očito ) ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? Nakon što ih nikad nisam imala, zadnji mjeseci mi donose pregršt radosti i uživanja. Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? ne Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Nikada mi se to nije dogodili, naime nije bilo premalih grudnjaka za mene Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? moje ne skaču Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? manjim Opišite svoje dojke kakve su? JEBENEDa li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? da Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? --- Jeste li ponosne na svoje dojke? a ono.....sad jesam....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Glede radosti i uzivanja - radi majcinstva ili radi "igrica"? ![]() I tnx na reakciji na anketu ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:44.