| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Kakav je feeling imati dojke? Odličan Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Ne znam, ako i da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? Odličan Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Ne znam, ako i da navikla sam Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Takav da jedva čekaš doći kući da ga skineš Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? A kakav će bit, kakav je vama kad trčite u boksericama a ne u slip gaćama Jedino kako je netko već napisao kad sam u kući bez grudnjaka pa trčim recimo se javit na telefon moram se uhvatit rukama ![]() Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? Nemam pojma Opišite svoje dojke kakve su? Čvrste i okrugle Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? Ne, jedino mi se sviđaju one kao "natečene" bradavice Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? Ne znam što je tebi veliko, ali bilo bi bolje da ga ne moram nosit. Jeste li ponosne na svoje dojke? Da, jedino mi se to na meni i sviđa potpuno.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? Kakav je ne imati. Ne bi znala. Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Ne. Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Loš. Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? Loš, zaboli prsni koš, a i roba te počne žljati koja je u doticaju s kožom ma koliko god široka bila. Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? Nikad nisam imala male, ali mislim da je bolje sa malima. Opišite svoje dojke kakve su? ![]() Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? Da, ja bi manje. Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? Bez grudnjaka bi umrla. Jeste li ponosne na svoje dojke? Jesam. Položila?! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja 2 wamp: Osjecaj trčanja u boksericama, ali samo u boksericama je genijalan. Osjecam se jako slobodno. Kad ekipe dolje ima posvuda. Kako su cijelo vrijeme nazalost zauzdani što slip gaćama što klasičnim gačama što uskim trapericama (volim kad mi se guza vidi ) osjecaj kad su nesputani je genijalan. Još kad napravim polučučanj i malo zamrdam kukovima, a ovi dolje se počnu klatariti - priceless ![]() Ova praksa sa cuvanjem siski da ne odlete u nepoznati kad trčite mi je genijalan ![]() Natečene bradavice? Mislis napaljene ili kad kolobari naoteknu van ?2 teica: ma nema tu polaganja, informativna pitanja. A glede ponosa - i ne vidim cemu zavist prema manjima ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 15-03-08 u 17:22. |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() ![]() Citat:
![]()
__________________ 20LEGEND | ||
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja 2 teica: Istina...makar tko je u glavi normalan nece to shvatiti vulgarno i kurvinski nego samosvjesno. Ipak ih ne guras svakome pod nos i govoris: Nu nu nu. Nista ekstra se ne vidi samo segment predivnog dijela zenskog tijela. A ako si zavrijedio vidjet ces kasnije i ostalo. No, tako ja razmišljam. Ima jako puno ljudi koji bi najradje da svi hodaju zamotani u dimije To je ljudsko tijelo čega se tu imaš sramiti ![]() 2 lolnakvadrat: mafijas i dva bodyguarda ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Ma napaljene, naježene se onako skupe, a ono na što sam ja mislila je kad su onako nekako natečene, uglavnom velike ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Znači ovo što je meni ?Daj neki slikovni primjer sa neke zene ako ti se da...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() ![]() ZNači nisu male i "naježene" nego su nekako natečene ![]() Dobro ova možda ima malo previše...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja A-ha, meni nije to bas che-che. Nekako mi zgleda ko da ih je netko onom pumpalicom za odstopavanje sifona maltretirao Pomalo neprirodno
| | |
![]() |
« KUPNJA LEĆA
|
Otkinuti madez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:44.

Jedino kako je netko već napisao kad sam u kući bez grudnjaka pa trčim recimo se javit na telefon moram se uhvatit rukama

) osjecaj kad su nesputani je genijalan. Još kad napravim polučučanj i malo zamrdam kukovima, a ovi dolje se počnu klatariti - priceless

ili kad kolobari naoteknu van
?

Pomalo neprirodno