Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Kakav je feeling imati dojke? Odličan Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Ne znam, ako i da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-08, 17:14   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja

Kakav je feeling imati dojke? Odličan

Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Ne znam, ako i da navikla sam

Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Takav da jedva čekaš doći kući da ga skineš

Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? A kakav će bit, kakav je vama kad trčite u boksericama a ne u slip gaćama Jedino kako je netko već napisao kad sam u kući bez grudnjaka pa trčim recimo se javit na telefon moram se uhvatit rukama

Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? Nemam pojma

Opišite svoje dojke kakve su? Čvrste i okrugle

Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? Ne, jedino mi se sviđaju one kao "natečene" bradavice

Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? Ne znam što je tebi veliko, ali bilo bi bolje da ga ne moram nosit.

Jeste li ponosne na svoje dojke? Da, jedino mi se to na meni i sviđa potpuno.
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 17:16   #22 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Kakav je feeling imati dojke?

Kakav je ne imati. Ne bi znala.

Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu?

Ne.

Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku?

Loš.

Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda?

Loš, zaboli prsni koš, a i roba te počne žljati koja je u doticaju s kožom ma koliko god široka bila.

Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama?

Nikad nisam imala male, ali mislim da je bolje sa malima.

Opišite svoje dojke kakve su?

Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas?

Da, ja bi manje.

Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi?

Bez grudnjaka bi umrla.

Jeste li ponosne na svoje dojke?

Jesam.

Položila?!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 17:19   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

2 wamp: Osjecaj trčanja u boksericama, ali samo u boksericama je genijalan. Osjecam se jako slobodno. Kad ekipe dolje ima posvuda. Kako su cijelo vrijeme nazalost zauzdani što slip gaćama što klasičnim gačama što uskim trapericama (volim kad mi se guza vidi ) osjecaj kad su nesputani je genijalan. Još kad napravim polučučanj i malo zamrdam kukovima, a ovi dolje se počnu klatariti - priceless
Ova praksa sa cuvanjem siski da ne odlete u nepoznati kad trčite mi je genijalan
Natečene bradavice? Mislis napaljene ili kad kolobari naoteknu van ?

2 teica: ma nema tu polaganja, informativna pitanja.
A glede ponosa - i ne vidim cemu zavist prema manjima
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...

Zadnji Uredio Oggy : 15-03-08 u 17:22.
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 17:25   #24 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Čisto zato kaj moje izgledaju malo prevulgarno čim obučem nešto da je dekoltirano. Eto.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 17:27   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,615
lol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Osjecaj trčanja u boksericama, ali samo u boksericama je genijalan. Osjecam se jako slobodno. Kad ekipe dolje ima posvuda. Kako su cijelo vrijeme nazalost zauzdani što slip gaćama što klasičnim gačama što uskim trapericama (volim kad mi se guza vidi ) osjecaj kad su nesputani je genijalan. Još kad napravim polučučanj i malo zamrdam kukovima, a ovi dolje se počnu klatariti - priceless
misšliš na mafijaša i dva tjelohranitelja ili ti imaš više bandi dolje
sve ste položile ako vas to tako zanima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Čisto zato kaj moje izgledaju malo prevulgarno čim obučem nešto da je dekoltirano. Eto.
ništa loše u tome
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 17:30   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

2 teica: Istina...makar tko je u glavi normalan nece to shvatiti vulgarno i kurvinski nego samosvjesno. Ipak ih ne guras svakome pod nos i govoris: Nu nu nu. Nista ekstra se ne vidi samo segment predivnog dijela zenskog tijela. A ako si zavrijedio vidjet ces kasnije i ostalo.
No, tako ja razmišljam. Ima jako puno ljudi koji bi najradje da svi hodaju zamotani u dimije To je ljudsko tijelo čega se tu imaš sramiti
2 lolnakvadrat: mafijas i dva bodyguarda
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 17:31   #27 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Natečene bradavice? Mislis napaljene ili kad kolobari naoteknu van ?
Ma napaljene, naježene se onako skupe, a ono na što sam ja mislila je kad su onako nekako natečene, uglavnom velike
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 17:33   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Znači ovo što je meni ?
Daj neki slikovni primjer sa neke zene ako ti se da...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 17:37   #29 (permalink)
Cobeta

Citat:
Znači ovo što je meni ?
Daj neki slikovni primjer sa neke zene ako ti se da...
Evo našla u onoj temi

ZNači nisu male i "naježene" nego su nekako natečene

Dobro ova možda ima malo previše...
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 17:39   #30 (permalink)
Akademik Foruma

A-ha, meni nije to bas che-che. Nekako mi zgleda ko da ih je netko onom pumpalicom za odstopavanje sifona maltretirao Pomalo neprirodno
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108