| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Joj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? Kakav je ne imati? Ne znam - dojkast ![]() Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Ne. Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Imaš filing napetosti i da će ako se slučajno nagneš ispasti.. Inače ispadne bradavica van pa ti je neugodno se u javnosti popravljat pa to radiš recimo neprimjetno... Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? Osječaj je čudan pomalo bolan, pogotovu ako su još malo natečene. Opet blažene rukice u pitanju. Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? I ja mislim sa malima. Mislim da nekako nisi stalno "na meti". Opišite svoje dojke kakve su? Moji siskani su pomalo razmaknuti, dignuti, špičasto (stršljavo) -zaobljeni ( ), čvrsti... Možda da su malkec još veči?Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? A ono, pomalo samo ako su veće i ako to dobro izgleda... Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? Grudnjak for all tipes of woman - forever ![]() Jeste li ponosne na svoje dojke? Jesam... Da se ne ponavljam, malkec veče? ![]() Zadnji Uredio dadyml : 15-03-08 u 18:26. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja I šta reći na ovo? Dada, da te nema trebalo bi te izmisliti! ![]() Za opis sam ostao bez komenatara....
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| charolastra | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Jebem vam, nemate pojma koja je muka čitati opise a nemati nijedne sise za primiti ![]() Mrzim vas da znate! (ma volim vas ali grrrrrrr)
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja oboje....imam ih zahvaljujući trudnoći,,,,,ali čini mi se da neće moja beba bitti jedina kojoj će služiti...."neki" ih napadaju već i sad
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #37 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? Moje su premale da bih znala ![]() Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Ne. Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Nisam još naišla na takav ![]() Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? Kod mene je isoi kao i sa grudnjakom ![]() Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? Manjim. Opišite svoje dojke kakve su? ![]() Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? Ne baš, nebih se nikada mijenjala za veće. Jeste li ponosne na svoje dojke? Da.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Tnx Dorinček ![]() uglavnom, -sve se manje više zadovoljne svojim siskama koliko se da vidjeti: -vecina vas se srami opisati iste -vecina ima navadu simpatično pričuvati siske da ne odlete kad trčkaraju bez sisana -nitko ne kuzi neki pritisak na grudnom košu zbog svojih siski. Makar sam neki dan vidio jedan predivan prizor kad je jedna vlasnica popriličnih siski ih tako simpaticno oslonila na rub stola da ih malo odmori ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #39 (permalink) | |||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() Prepuštam tu samosvjest nekom drugom. Ne iskazuje se pokazivanjem sisa. ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() | |||
| | |
| | #40 (permalink) | |||||||||
| prof. Foruma | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
Ne znam kako je nemati ihCitat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
tu i tamops. nisu još dojke ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |||||||||
| | |
![]() |
« KUPNJA LEĆA
|
Otkinuti madez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.