| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; mislim da su meni svaka pitanja ove teme teška... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja joooj. Nemoj ti, samo ne ti. Nemogu više, uistinu. Moj labilan karakter nemoze ponovo proći sto sam prošao ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| MrCina | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? a sta ja znam... Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? jok Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? nasrecu, ili nazalost nemam takvih problema jer nema grudnjaka koji bi meni bio premalen ![]() Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? nemam potrebu trcati okolo bez grudnjaka tak da ne znam Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? sa vecim... Opišite svoje dojke kakve su? manje, recimo ono okrugle...ali slabo je to miki, slabo ![]() Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? ponekad ![]() Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? / Jeste li ponosne na svoje dojke? a hmm...ponekad jesam kad me opizdi zuta minuta ali iskreno, htjela bi vece
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 24.... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Cinkuš: nema slabih siski!! Mislim ima ako su dozlaboga ruzne, ali to je jedna od milijardu!! Ak mislis da je lose imat male siske gledaj sa ove strane - ak su onako bezobrazno špičaste i strše za popizdit to zna bit tako zapaljujuće da ti dođe da ih tako "izmaltretiras" da vlasnica istih ima osjecaj da ima najmanje trojku. A oni frajeri koji se izrugivaju zenkama sa (uvjetno govoreci) malim siskama su nedozreli bebači. Siske su prejeben dar prirode i nema ih loših. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja potpisujem oggy uz dodatak: nema ni prevelikih sisa ![]() da znate starka i teica... ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
Divan Ne Žulja me Bole me Imala sam svuda prednost 4 i pol-5 tamne bradavice velike ne grudnjak mi ljepše drži da-zaradila sam dosta love ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? -ne sjećam se kakav je ne imati ih,pa ne znam razliku ![]() Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? -ne, osim prije 'onih dana' ponekad ![]() Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? -malo boli....više preferiram bez cicobrana ![]() Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? -ko da mi se dva djeteta vješaju oko vrata šalim se,onak,malo neugodno...![]() Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? -sa većima...ali to nije pozitivno ![]() Opišite svoje dojke kakve su? -pa ne znam....ono,valjda su ok pitajte mog bivšeg ![]() Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? -zapravo i da, htjela bi samo broj manje (ponekad )Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? -pa ono,pomaže,i kao zdravo je...al bolje se osjećam bez njega ![]() Jeste li ponosne na svoje dojke? -jesam,meni su dobre i mislim da na moju proporciju su taman ![]() evo oggy,zadovoljan?! ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja imaš rep+ za ovaj opis..... najbolji su: kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? -ko da mi se dva djeteta vješaju oko vrata šalim se,onak,malo neugodno... Opišite svoje dojke kakve su? -pa ne znam....ono,valjda su ok pitajte mog bivšeg ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
![]() |
« KUPNJA LEĆA
|
Otkinuti madez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:47.

nemam takvih problema jer nema grudnjaka koji bi meni bio premalen

pitajte mog bivšeg