| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: nespretna Jeste li ponosne na svoje dojke? -jesam,meni su dobre i mislim da na moju proporciju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | ||
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Kakav je feeling imati dojke? Meni fenomenalan. Ne znam.. Normalan... Jel osjecate kao neku tezinu na grudnom košu? Ne... Kakav je feeling kad su dojke sputane u premalom grudnjaku? Bezvezan... Stišće, ružno izgleda (ispadaju van)... I bolan. Kakav je feeling ako trčite bez grudnjaka pa one tak fenomenalno skakuću naokolo pa ih ima posvuda? Lijepo malo pridržiš i to je to, jer to "skakutanje" malčice boli - preteže, bo... Ali, inače volim biti bez grudnjaka, (iako bra-free šetuckam samo kada kada sam doma) Da li je lakše prolaziti kroz zivot sa vecim ili manjim dojkama? Ma sve je to relativno - s jedne strane one "sisate" imaju te neke sitne prednosti, a isto tako i nedostatke - mi manje sisate možemo lijepo naokolo bez grudnjaka, nema previše problema s onim "oči su mi gore" i tako... Ali, manje-veće i dalje su sise... Opišite svoje dojke kakve su? Trojka, okrugle, čvrste... Normalne. Da li ste zavidne curicama koje imaju drugačije dojke od vas? Ne baš... Ionako ih ne mogu i ne želim (možda ne bih imala ništa protiv da su malčice veće, ali jebiga... Priroda...) mijenjati. Zadovoljna sam. Za vlasnice velikih dojki - mislite li da vam grudnjak pomaže u problemu sa tezinom dojki ili bi bilo bolje da ga ne morate nositi? Iako nisam vlasnica velikih, mislim da je grudnjak jedan super izum potreban i koristan i velikim i malim sisama. Jeste li ponosne na svoje dojke? Jesam. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja kaj drugo reć nego oggy care!! svaka ti čast!! tebe za predsjednika udruge za promociju jednakosti između ženskih grudi!! svaka ti čast još jednom!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Pa definitvno ne odgovara. Ali onda znas da imas posla sa budalom pa ga ignoriras Citat:
Jebemti, curke vi nemate pojma sa cime vi hodate naokolo!! I trebas!¨ ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja slažen se. ![]() ipak ima jedna stara dalmatinska: nema žene do sise ![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:53.

Ne znam..
Zadovoljna sam.