Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: mama Ne, zasto bi mi odgovaralo kad mi netko pilji u sise? sad me ovo sjetilo na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-03-08, 22:45   #71 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,999
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar
Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ne, zasto bi mi odgovaralo kad mi netko pilji u sise?
sad me ovo sjetilo na nešto...

jednom sam išao sa ludom frendicom na cugu....i uglavnom na putu sreli mi jednog lika koji joj se upucavao...ja čekam 2 metra sa strane i pričaju oni i ona samo odjednom "jel ti pričaš sa mnom ili sa njima?"

tako da kužim mamu o čemu priča

Zadnji Uredio pajo-patakRi : 19-03-08 u 22:54.
pajo-patakRi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 22:58   #72 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,237
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

mama sorry što sam ti piljio u sise, a sigurno jesam

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 15:16   #73 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Šta to znači? Da si i ti budala?
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 17:47   #74 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,237
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ne, samo muško

ili možda ipak

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 18:48   #75 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,347
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Samo mi nešto nije jasno....
Sve, ama baš sve cure govore da mrze kada im se gleda u sise.

Isto tako, većina cura koje imaju dobre cice vole obući dobar dekolte da im se cice što bolje ističu (tj. da su što vidljivije)

E pa sad, di je logika , ako ne želiš da ti gledaju u cice zašto onda ističeš kao da želiš da ti gledaju u cice

A kad je dekolte , jednostavno ne možeš ne pogledat, koda ti magnetski privlači oči, jednostavno ne možeš u facu gledat (profesionalna muška deformacija )

Ja ipak mislim da cure vole da im gledaju u sise.
To ipak znači da imaju dobre sise. Jer nećeš u loše gledat, jel?
Star 20-03-08, 18:52   #76 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,953
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ma OK je svratit povremeno pogled. Ali bas piljit piljit je neukusno.
To isto ko da imam ogromnu kitu koju nemres skriti hlačama pa da ti svaka curka samo pilji dolje. Ja se u tim trenucima osjecam ko komad mesa
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 19:08   #77 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,347
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Ma dobro, naravno da je neukusno stalno gledat u sise dok pričaš s curom.

Ali kažem da nijedna cura sigurno nema niš puno protiv da joj se tu i tamo pogleda malo u cicu

Čisto ono da zna da ima dobre
Star 21-03-08, 07:48   #78 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,160
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
Isto tako, većina cura koje imaju dobre cice vole obući dobar dekolte da im se cice što bolje ističu (tj. da su što vidljivije)
Ne znam za druge, ali ja baš ne volim isticati sise niti volim da mi itko pilji u njih. Uobičajno sam u dolčevitama, eventulano kad idem van obučem nešto manje dekoltirano (jedno ako me mama, frendice, buduća svekrva, rodica... ne nagovore, ali to je rijetko).

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ma OK je svratit povremeno pogled. Ali bas piljit piljit je neukusno.

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
To isto ko da imam ogromnu kitu koju nemres skriti hlačama pa da ti svaka curka samo pilji dolje. Ja se u tim trenucima osjecam ko komad mesa
A jadan
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 08:18   #79 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,953
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A jadan
Jel'da? Vidim da znaš kako mi je
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 09:04   #80 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,746
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

ja ne vidim...mogu bacit pogled?!

ot- relativno normalno (i zdravo) je da dečki gledaju curama u cice, isto kao što i cure gledaju dečkima u guzu npr.
sve je dobro i podnošljivo ako je u granicama normale
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113