| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: mama Ne, zasto bi mi odgovaralo kad mi netko pilji u sise? sad me ovo sjetilo na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja sad me ovo sjetilo na nešto... jednom sam išao sa ludom frendicom na cugu....i uglavnom na putu sreli mi jednog lika koji joj se upucavao...ja čekam 2 metra sa strane i pričaju oni i ona samo odjednom "jel ti pričaš sa mnom ili sa njima?" ![]() tako da kužim mamu o čemu priča
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... Zadnji Uredio pajo-patakRi : 19-03-08 u 22:54. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| charolastra | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja mama sorry što sam ti piljio u sise, a sigurno jesam ![]() ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #74 (permalink) |
| charolastra | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja ne, samo muško ![]() ili možda ipak ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Samo mi nešto nije jasno.... Sve, ama baš sve cure govore da mrze kada im se gleda u sise. Isto tako, većina cura koje imaju dobre cice vole obući dobar dekolte da im se cice što bolje ističu (tj. da su što vidljivije) E pa sad, di je logika , ako ne želiš da ti gledaju u cice zašto onda ističeš kao da želiš da ti gledaju u cice ![]() A kad je dekolte , jednostavno ne možeš ne pogledat, koda ti magnetski privlači oči, jednostavno ne možeš u facu gledat (profesionalna muška deformacija )Ja ipak mislim da cure vole da im gledaju u sise. To ipak znači da imaju dobre sise. Jer nećeš u loše gledat, jel?
__________________ |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Ma OK je svratit povremeno pogled. Ali bas piljit piljit je neukusno. To isto ko da imam ogromnu kitu koju nemres skriti hlačama pa da ti svaka curka samo pilji dolje. Ja se u tim trenucima osjecam ko komad mesa
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Ma dobro, naravno da je neukusno stalno gledat u sise dok pričaš s curom. Ali kažem da nijedna cura sigurno nema niš puno protiv da joj se tu i tamo pogleda malo u cicu Čisto ono da zna da ima dobre ![]()
__________________ |
| | |
| | #78 (permalink) | ||
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | ||
| | |
| | #79 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #80 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zenske dojke, sputanost istih i još dodatna pitanja ja ne vidim...mogu bacit pogled?! ![]() ot- relativno normalno (i zdravo) je da dečki gledaju curama u cice, isto kao što i cure gledaju dečkima u guzu npr. ![]() sve je dobro i podnošljivo ako je u granicama normale ![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:31.