Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 14

Elektricna cetkica za zube?

Raspravljate o temi Elektricna cetkica za zube? u Zdravlje forumu, dio Život i Stil foruma; da li imate iskustva i koji savjet? razmisljam da si kupim... dal se isplati, koliko je kvalitetnije prati s elektricnom,... ...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Elektricna cetkica za zube?

da li imate iskustva i koji savjet?
    razmisljam da si kupim... dal se isplati, koliko je kvalitetnije prati s elektricnom,... btw, koristim zubni konac, ak je to mana elektricne cetkice.
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Re: Elektricna cetkica za zube?

imam oral-b ovu i zadovoljan sam

mada četkica kao četkica, isto kao i obična
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

dal temeljitije opere zube? mislim, samim time sto vise struze po povrsini od obicne cetkice (pretpostavljam, ne znam kojom se brzinom okrece), a nekak mi se cini da i polira zube (ili mi se samo cini)
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

pa što ja znam, ono rotira se ta glava ali i običnu četkicu pomičeš pa je rezultat na kraju isti

više mi je fora što ne moraš raditi ništa, samo držiš i tu i tamo preseliš na drugi zub

ali skupe su, i moraš kupovati glave s vremena na vrijeme pa radije kupim novu običnu a ova stoji
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

ok, tnx!

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Imam, po kvaliteti pranja mi se cini puno boljom od klasicnih cetkica, cak ima i dvije brzine rotiranja . al svejedno je koristim 2-3 puta mjesecno, obicna cetkica mi je puno draza nekako. cijena im je stvarno mana.

Regularni forumas Avatar od korisnika -marty-
    Datum registracije
    11-09-09
    Starost
    24
    Poruka
    319
    Liked
    0 times

preporučam van curaprox četkice, dođu 30-ak kn u ljekarni i iako na prvi pogled izgledaju obično predobre su
    freedom of speech is wonderful - right up there with the freedom not to listen

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

čula sam za te da su dobre pogtovo kaj se tiče ak netko ima problema sa zubnim mesom.

ove električne su šrot.
    stupid is as stupid does

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

električna ti je kurac od ovce... probao dvije i niš od toga... meni je iskreno najbolja ručna hard četkica... da viš kak se sjaje zubi... samo u početku ti raskrvari desni dok malo ne omekšaju četkice i prilagode se zubima, poslije nemaš problema a sigurno ti očisti zube skroz
    Bolje desnica nego prknenica!

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

paa..imam braunovu...nemozhesh rech da su shrot.. ali to kaj se rotiraju nish puno ne znachi...klasichnu chetkicu nemogu zamijeniti..nemogu niti jedne ocistiti mjesta koja zubni konac mozhe..ako ga koristite svejedno jel imate el. ili neku klasicnu cetkicu...

btw ako svakodnevno pereš zube ne vidim kako netko moze imati problema sa zubnim mesom...
    ja perem na vecer paradontaxom i nikad problema sa zubnim mesom
    All in all you're just another brick in the wall......

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku