imam oral-b ovu i zadovoljan sam
mada četkica kao četkica, isto kao i obična
Raspravljate o temi Elektricna cetkica za zube? u Zdravlje forumu, dio Život i Stil foruma; da li imate iskustva i koji savjet? razmisljam da si kupim... dal se isplati, koliko je kvalitetnije prati s elektricnom,... ...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
imam oral-b ovu i zadovoljan sam
mada četkica kao četkica, isto kao i obična
dal temeljitije opere zube? mislim, samim time sto vise struze po povrsini od obicne cetkice (pretpostavljam, ne znam kojom se brzinom okrece), a nekak mi se cini da i polira zube (ili mi se samo cini)
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
pa što ja znam, ono rotira se ta glava ali i običnu četkicu pomičeš pa je rezultat na kraju isti
više mi je fora što ne moraš raditi ništa, samo držiš i tu i tamo preseliš na drugi zub
ali skupe su, i moraš kupovati glave s vremena na vrijeme pa radije kupim novu običnu a ova stoji
ok, tnx!
Imam, po kvaliteti pranja mi se cini puno boljom od klasicnih cetkica, cak ima i dvije brzine rotiranja. al svejedno je koristim 2-3 puta mjesecno, obicna cetkica mi je puno draza nekako. cijena im je stvarno mana.
preporučam van curaprox četkice, dođu 30-ak kn u ljekarni i iako na prvi pogled izgledaju obično predobre su![]()
freedom of speech is wonderful - right up there with the freedom not to listen
čula sam za te da su dobre pogtovo kaj se tiče ak netko ima problema sa zubnim mesom.
ove električne su šrot.
stupid is as stupid does
električna ti je kurac od ovce... probao dvije i niš od toga... meni je iskreno najbolja ručna hard četkica... da viš kak se sjaje zubi... samo u početku ti raskrvari desni dok malo ne omekšaju četkice i prilagode se zubima, poslije nemaš problema a sigurno ti očisti zube skroz
Bolje desnica nego prknenica!
paa..imam braunovu...nemozhesh rech da su shrot.. ali to kaj se rotiraju nish puno ne znachi...klasichnu chetkicu nemogu zamijeniti..nemogu niti jedne ocistiti mjesta koja zubni konac mozhe..ako ga koristite svejedno jel imate el. ili neku klasicnu cetkicu...
btw ako svakodnevno pereš zube ne vidim kako netko moze imati problema sa zubnim mesom...
ja perem na vecer paradontaxom i nikad problema sa zubnim mesom
All in all you're just another brick in the wall......