gle..ja imala na ledjima neki sumnjivog karaktera (mamicu mu), dosla tamo, sjela i taman ga pitam oce to dugo trajat a on kaze- gotovo je
jebote patak, nemas se sta bojat, brzo gotovo, ne boli nis, jedva mi se vidi oziljak![]()
Raspravljate o temi Kako se rijesiti mladeza na prirodni nacin ? u Zdravlje forumu, dio Život i Stil foruma; ...
moon on a stick!
gle..ja imala na ledjima neki sumnjivog karaktera (mamicu mu), dosla tamo, sjela i taman ga pitam oce to dugo trajat a on kaze- gotovo je
jebote patak, nemas se sta bojat, brzo gotovo, ne boli nis, jedva mi se vidi oziljak![]()
...i opet se žuri ljudima da siđu na niske grane...
Gledaj, nema puno filozofije, ili pritrpi minut ili strepi cili život.
To je posao za lijecnika. Obicno se ne osijeti nista, osim lokalne anestezije.
Čula sam da se oko mladeže omota svileni konac i samo malo pritegne. Nakon nekoliko dana se konac zamijeni i ponovo pritegne ali ne prejako. Nakon nekoliko takvih postupaka navodno mladež samo otpadne. Osobno, ne bih se baš pouzdavala u tu metodu jer to je ipak nakupina pigmenata koje mogu biti maligne naravi i ponekad im je potreban sasvim beznačajan okidač da se raviju u rekordno kratkom vremenu u jedan od najrazornijih karcinoma koje medicina uopće poznaje.