Stranica 5 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 55

Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana?

Raspravljate o temi Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana? u Zdravlje forumu, dio Život i Stil foruma; folija donosi kratkooročne rezultate ..takve folije večinom koriste manekenke kako bi smršavile na brzinu...a folijom možeš smršaviti i u rukama ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika DrSakiman
    Datum registracije
    05-03-08
    Starost
    30
    Poruka
    871
    Liked
    0 times

Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana?

folija donosi kratkooročne rezultate ..takve folije večinom koriste manekenke kako bi smršavile na brzinu...a folijom možeš smršaviti i u rukama i na nogama...osim trbuha....i nije folija štetna za bubrege nego činjenica da se sa folijom znojiš puno više pa ako si na vjetru možeš puno prije nahladiti bubrege...zato se paziš...ali ne učinkovita je u stvaranju mišične mase i oblikovabnju mišića ona samo topi mast a ako mišiće nisi imao prije neće ti se vidjeti niti nakon korištenja folije....
    If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

ali i nakon svih upoznavanja sa tim činjenicama rekli su mi da šteti bubrezima e sad je li ili nije, i nije me baš briga, ja i tako to ne bih radila...
    kad sam bila malo deblja smršala sam. kad sam bila mršavija nadebljala bih se, a te ''lezilebanske'' metode me svaki put zadive... I ljudi koji gledaju da na što lijeniji način dođu do nečega, i kad začepljenja, cirkulacije i ostalo počnu štekat e onda se ide na čisti zrak, šetnjice, vježbice...
    To me ljuti, jer malo tko od nas živi dugoročno kvalitetno...

p.s.lezileban- lezi lebu da te jedem, otud izvedenica :-)

Starter
    Datum registracije
    06-02-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Exclamation Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana?

Citat Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
    To s folijom...poznajem barem 50-ak trenera (i čudna li čuda - svi imaju diplomu Kineziološkog fakulteta) koji će ti reć da je to totalna glupost. Svako ko se malo kuži u fiziologiju, isto će ti reći da je to glupost. A što se tiče apotekara - pa oni bi ti sve rekli samo da nešto kupiš od njih...pogotovo je ono najskuplje najbolje.
    To opce nije istina. Folija kao prvo ne kosta vise od 10 kn. A vjezbanje nista ne kosta!

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

To o skupoći u mom komentaru se ne odnosi na foliju, nego na savjete apotekara i njihove preporuke.

I otkuda si izvukao vježbanje? U citiranom dijelu mojega posta niti jednom riječju ne spominjem vježbanje i cijenu vježbanje!

Pročitaj moj post još jedno, pažljivo...
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Regularni forumas Avatar od korisnika ivanica34
    Datum registracije
    30-01-10
    Poruka
    90
    Liked
    3 times

to za foliju je opstepoznato a kao takvo pretpostavljam i opste prihvaceno i korisceno. ja nijesam jos, ali znam puno cura koje jesu ali ne dan dva vec duze vrijeme i rezultati su im fenomenalni. naravno to je i za celulit idealno a u svim salonima se koristi. znaci, ne bi trebalo da je stetno, a uostalom sigurna sam da su stetniji za organizam ti veliki stomaci.

Starter Avatar od korisnika nadr
    Datum registracije
    14-03-10
    Poruka
    26
    Liked
    0 times

Za nekoliko dana se sigurno ne može riješiti trbuščića, al za dva-tri mjeseca itekako može.. redovno svakodnevno vježbanje (vježbe snage laganog intenziteta a dužeg trajanja i obavezno vježbe istezanja), svesti ishranu na minimum (samo ono šta je stvarno potrebno), što više se trošiti i znojiti, piti dosta tečnosti, i u svakom trenutku tačno znati šta se želi postići, šta je svrha tog truda..

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana?

naravno nikako, osim onim steznikom se stisnut da ti rebra ne valjaju poslije ni za graha

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,656
    Liked
    509 times

baš tako.. nikako... možeš jedino ako si napuhan i nekoliko dana nejedeš, pa da ti se izgubi taj višak vode iz tijela/stomaka..al ako želiš čvrstinu, onda za to treba barem koji mjesec intezivnog vježbanja..a to što se umataju u folije i kojekakve druge ludosti, po meni se nisi riješio trbuščića, nego ga samo prikrio..al on je i dalje tu
    zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

Starter
    Datum registracije
    29-06-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Thumbs down Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana?

Citat Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
    To ne pali na nikome!!!
    O čem ti pričaš. Znaš li uopće da je nemoguće "lokalizirano" mršaviti na ovakve glupe metode.
    Jedino sranje koje moš napravit ovakvim trčanjem je da ćeš opako dehidrirat i srušit se, a kad dođeš doma i napiješ se vode vratio si sve napravljeno (unio si tekućinu koju si izgubio znojenjem.
    Kad trčiš moraš bit što laganije obučen kako bi se tijelo mučilo da održi radnu temperaturu, a utopljavanjem nećeš apsolutno niša postić...
    Još da ne spominjem da kad ti je koža omotana folijom nemre opće disat i znoj nagriza kožu pa kad dobiš neki gadan osip bit će...
    Straaaašno kakvi savjeti...
    znam da je ovo staro - napravila sam racun samo da cestitam tebi i ljudima koji koriste mozak dok nesto govore
    - svasta sam vec čula na tu temu

Starter
    Datum registracije
    26-11-10
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Thumbs up Re: Kako se riješiti trbuščića za nekoliko dana?

Trbuh se ne može izgubiti u dan ili dva. Također nije mogće lokalno mršaviti niti gubiti masti. Zapravo su pravila po kojima čovjek mršavi potpuno jednostavna...
    Zadnji Uredio Dr Jekyll : 09-07-11 u 12:16

Lajkaj nas na Facebooku