Ubod strsljena u taban. E to je bol. I to ona duuuuuuga bol![]()
Raspravljate o temi Najbolnije što ste doživjeli... u Zdravlje forumu, dio Život i Stil foruma; ...
Zadnji Uredio _Aris_ : 18-03-07 u 20:28
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Ubod strsljena u taban. E to je bol. I to ona duuuuuuga bol![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
kad mi se kolcic debljine oko 8 mm zabio 2 cm u nogu
nakon toga kada sam na moru stao punom tezinom na mladog morskog jeza
Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis.
Ma to je kikiriki sta prica Arris oko sitnih uboda. Ovo je patnja i to jebena. Nest kao zubobolja, ali na stotu po intenzitetu boli. I još onako pulsira. Uzas...
Zadnji Uredio Oggy : 18-03-07 u 20:42
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Moji doživljaji...
1. razbijena brada na asfaltu...4 šava
2. rasječeno koljeno limom...7-8 šavova
3. rasječen rist desne noge na zubima protivnika tijekom borbe...5 šavova
4. lomljene ruke i noge nebrojeno puta
5. čavao kroz desno stopalo...stal sam na njega...
Definitivno vrhunac svega je rasječena desna potkoljenica motornom pilom...noga je srećom na mjestu !
Šavove nisam mogao izbrojat jer je doktor jedva to zakrpal kak je bilo raskomadano....
stao u osinjak, i zavrsio u bolnici od uboda
oskliznio se i udario potiljkom u stol i zavrsio na sivanju (dva puta)
istegnio ligament tako da sam skocio sa 2. stepenice (20 cm) i krivo stao
itd![]()
Oh ja imam listu svojih ozljeda i sranja kaj sam znala napraviti ili se u njih dovesti.
1) operacija zgloba na ruci (žljezde su se napunile vodom i narasla je neka kvrga... mislim da se to medicinski zove ganglion), nemam pojma odkud mi to, ali nakon godinu dana kada je isto dobio moj buraz i na istoj ruci skužila sam da je to valjda obiteljski, sada imam samo jedan rez.
2) pad sa balkona: ajde nije bilo tako visoko ali ja sam sa nekih 6 godina isprobavala kako je to letiti. Bilo je nikako a rezime je razbijena arkada i nekoliko šavova.
3) mrzim Hvar i to iz jednog razloga: sa nekih 8 godina sam išla na more u Starigrad i zezala nekaj buraza (nisam mu dala luftić) pa je on uzeo kamen i opalio me po čelu, nigdje krvi a samo se vidila kost. Rezultat: križić na sred čela (ajde dobro, ne vidi se) i puno plača.
4) moje prvo seksualno iskustvo... rekoh "nikad više"![]()
![]()
![]()
Da je šutnja snaga, a govorenje slabost, vidi se po tome što starci i djeca vole pričati.
Ivo Andrić
Legao na škorpiona (mater, ima ih jedan na 1000000 m2, baš se poda mnom našao)... Bol kao kod stršljana (isto doživio u lakat), ali ova trajeeee i traaaajeeee. Tri neprospavane noći, četiri dana metnjave. Na antibiotike sam alergičan...