Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Znojenje dlanova

Raspravljate o temi Znojenje dlanova u Zdravlje forumu, dio Život i Stil foruma; Imam problema sa znojenjem dlanova... Kad počnu više temperature, posebice ljeti počnu mi se znojiti dlanovi...skroz su mi mokri...a u ...

Starter Avatar od korisnika Ultimate 7
    Datum registracije
    13-01-09
    Poruka
    50
    Liked
    0 times

Znojenje dlanova

Imam problema sa znojenjem dlanova...
    Kad počnu više temperature, posebice ljeti počnu mi se znojiti dlanovi...skroz su mi mokri...a u školi u ljetnim mjesecima mi je mokar sav papir dok pišem...
    Obrišem dlanove ili operem ruke i nakon 5 minuta opet su mi dlanovi mokri...to već traje 3 godine...
    Da li netko zna neki lijek ili losijon iz LJEKARNE da spriječi to znojenje dlanova ili barem ublaži...
    Zaustavite zemlju, ja silazim...

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

Re: Znojenje dlanova

evo jedan dio clanka od nekoliko njih na netu

U lokalnoj terapiji najčešće se primjenjuju aluminijeve soli jer su učinkovitije od ostalih agensa iako im točan mehanizam djelovanja nije poznat. Preparat Excipial Deoforte sadržava 15% aluminijeva klorohidrata te djeluje antiperspiracijski, antibakterijski i kao dezodorans jer sprečava razvoj bakterija na mjestima nanošenja. Namijenjen je za pazušne regije, dlanove i tabane, a nanosi se u večernjim satima na očišćenu kožu 3 - 4 dana zaredom, a potom tjedno prema potrebi. Aktivna je tvar ugrađena u Excipial kremu i preparat vrlo rijetko iritira kožu ako se pacijent pridržava preporučenog načina uporabe.
    najbolje ti je otici dermatologu pa nek ti to pogleda i preporuci nesto

cijeli clanak o znojenju na http://www.zdrav-zivot.com.hr/index....nojenje&nrsp=1

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

da nije ovo na psihičkoj bazi?
    Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Jeste to je na psihičkoj bazi, unutrašnja nervoza.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Shan Sa Pogledaj Poruke
    da nije ovo na psihičkoj bazi?
    vjerojatno,ja sam za vrijeme školskih sati znao biti mokar i te kako pod pazuhom....to je od živaca,tj psiha.....
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Lajkaj nas na Facebooku