| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Alena Seredova u Slike forumu; MAMA MIA!... |
| | #1 (permalink) |
| Photoshop freak | Alena Seredova MAMA MIA!
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 2,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alena Seredova prva pratilja miss Češke 1998, model, voditeljica u mnogim talijanskim tv show-ovima, od 2003 i glumica u talijanskim filmovima rođena 21.03.1978 u Pragu mjere:94-60-92 ne znam za vas ali meni je prejebena, a da se naše voditeljice ovak oblače mislim da bi im gledanost naglo narasla |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 222
![]() | Re: Alena Seredova Svaka ti dala! Stvarno je dobra ova voditeljica. Slažem se što se tiče naših na TV-u. Ionako im je program u kurcu na svim televizijama, pa bi takav stil bio izuzetno prihvaćen. Gledam sinoć neku emisiju u kojoj ona Monika Kravić zakopčana do grla u nekakvom seljačkom puloveru vodi emisiju. Niti gledati emisiju, miti nju. Jedino pohvale Nikolini Pišek, ona se bar trudi obući malo slobodnije. ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-12-05 Lokacija: Samobor Godina: 33
Poruka: 334
![]() | Re: Alena Seredova Ove sise zaslužuju da ih svi vide. Grijeh bi bio skrivati ih.... Mogle bi se Kravićka i Jurićka ugledat na to i bacit sise na sunce....
__________________ Mrkva čizmu! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-07 Godina: 28
Poruka: 66
![]() | Re: Alena Sederova ![]() GigaSize.com: Host and Share your Files 132 MB - 11min ![]() ![]() ![]() UltraShare - Dein kostenloser Filehost H.264 - 14MB - 01:14 - 704x528 ![]() ![]() RapidShare: 1-Click Webhosting ![]() RapidShare: 1-Click Webhosting ![]() ![]() UltraShare - Dein kostenloser Filehost enjoy! djeco bit ce jos! |
| | |
![]() |
| Tagovi: alena, sederova, seredova |
« Aida Yespica
|
Alessia Fabiani »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

MAMA MIA!