| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Anamaria - bivsa pjevacica u Slike forumu; Anamaria u playboyu + par scanova - mislim da se udala za nekog talijana... |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-02-07 Godina: 25
Poruka: 2
![]() | Re: Anamaria - bivsa pjevacica joj kad je ona pjevala ja sam bio lima i živjela je u mojoj zgradi ... tad je bila debela a sada je pička i pol ....i opet pjeva ali vani .... najveći hit joj je bio 16 godina ..... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-03-06 Lokacija: Šumarski fakultet, smjer hladovina Godina: 34
Poruka: 166
![]() ![]() ![]() | Ovo s "bivša pjevačica", ovo još pak nigdje nisam čuo!!! Prave pjevačice nikad nisu bivše, pa makar bile i u stotoj! Gledaj samo ove naše prastare dive, a la Gabi i Tereza... Ova je mozda nekad željela biti pjevačica, ali jedino što je znala je bilo zavijat' pa je zavijala! ... Zaključak znači, ona je bivša zavijačica!!! Samo da ne "zavine u crno" familiju tog digića i posthumno, organizirano mu uzme planiranu paru. Pa zbog tog se valjda tamo udala Nije da kod nas nema bogatih, ali mi ne pušimo te fore! ![]() Nadam se da nisu ovdje u pitanju neki experiment a-la Frankenštajn! Baš me zanima od koga je ta polovina pičke , pod prepostavkom da je ona cijela ipak njena?! ![]() Zadnji Uredio Hagan_Bajan : 03-02-07 u 13:58. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anamaria - bivsa pjevacica sjecam se dok je pjevala, tada sam bio klinac.. dobri komad je bila!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-11-06 Lokacija: Srce grada Zagreba Godina: 25
Poruka: 1,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anamaria - bivsa pjevacica Koji je to komad bio,mislim,vjerojatno još i je. Ovdje je jako dobra,glumi striptizetu i na kraju skida gornji dio ali okrenuta leđima prema kameri,da je bar obrnuto ! RapidShare: 1-Click Webhosting |
| | |
![]() |
| Tagovi: anamaria, bivsa, pjevacica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:48.

Ovo s "bivša pjevačica", ovo još pak nigdje nisam čuo!!!
Nije da kod nas nema bogatih, ali mi ne pušimo te fore!