i to bome bogatog, zenska zivi u dvorcuPravi autor: gorki
![]()
Raspravljate o temi Anamaria - bivsa pjevacica u Žene forumu, dio Slike foruma; Anamaria u playboyu + par scanova - mislim da se udala za nekog talijana...
i to bome bogatog, zenska zivi u dvorcuPravi autor: gorki
![]()
Cura je zgodna,i to jako.Sjećam se njezinih slika u playboyu.Al eto,ispunila je karijeru instant-zvijezde- bogato se udala u Italiju.
joj kad je ona pjevala ja sam bio lima i živjela je u mojoj zgradi ... tad je bila debela a sada je pička i pol ....i opet pjeva ali vani ....
najveći hit joj je bio 16 godina .....
evo njezin spot sa kojim se vratila na hrvatsku scenu iako pjeva na engleskom
ANNAMARIA
Ovo s "bivša pjevačica", ovo još pak nigdje nisam čuo!!!
![]()
Prave pjevačice nikad nisu bivše, pa makar bile i u stotoj! Gledaj samo ove naše prastare dive, a la Gabi i Tereza... Ova je mozda nekad željela biti pjevačica, ali jedino što je znala je bilo zavijat' pa je zavijala! ... Zaključak znači, ona je bivša zavijačica!!!![]()
Samo da ne "zavine u crno" familiju tog digića i posthumno, organizirano mu uzme planiranu paru. Pa zbog tog se valjda tamo udalaNije da kod nas nema bogatih, ali mi ne pušimo te fore!
Nadam se da nisu ovdje u pitanju neki experiment a-la Frankenštajn!![]()
Baš me zanima od koga je ta polovina pičke![]()
, pod prepostavkom da je ona cijela ipak njena?!
![]()
Zadnji Uredio Hagan_Bajan : 03-02-07 u 13:58
Pa ovaj... meni je bas lopov teški !
sjecam se dok je pjevala, tada sam bio klinac.. dobri komad je bila!
...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...![]()
uuu dobra je
Koji je to komad bio,mislim,vjerojatno još i je. Ovdje je jako dobra,glumi striptizetu i na kraju skida gornji dio ali okrenuta leđima prema kameri,da je bar obrnuto !
RapidShare: 1-Click Webhosting