| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Andrea Akmadžić - hrvatski top model u Slike forumu; Kako to da nitko ne komentira hr top model..? nitko ne gleda rtl ili nisam pronašao temu na forumu ... |
| | #1 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 21
Poruka: 20
![]() | Andrea Akmadžić - hrvatski top model Kako to da nitko ne komentira hr top model..? nitko ne gleda rtl ili nisam pronašao temu na forumu još.? hm... ![]() ukratko, ova teta je meni zgodna. evo što jednostavno ime i prezime u guglu izbaci: ![]() ![]() Citat:
HTML Kod: http://www.topmodel.rtl.hr/index.php?cmd=show_profili&p_id=2 http://www.youtube.com/v/6_ytfiBEFWo&hl=en Zadnji Uredio svebor : 04-05-08 u 14:01. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 243
![]() ![]() | Re: Andrea Akmadžić - hrvatski top model Ima nešto u pogledu, lijepa je... Jedina tamo koja mi se sviđa. Show je bruka i sramota, no - na to smo se u HR show produkciji već navikli.
__________________ .keskin. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 407
![]() | Re: Andrea Akmadžić - hrvatski top model meni je ona tamo najgadnija od sviju...iskreno iz dna srca ![]() katastrofa je sva....i stalno nešto prigovara...ma totalno mi je ružna i antipatična |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Andrea Akmadžić - hrvatski top model Ne vrijeđaj dvadesetpetogodišnjakinje ![]() Ja kad sam je vidjela, mislila sam da je starija od mene...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 04-05-08 u 16:57. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Andrea Akmadžić - hrvatski top model ma joj ona uopce nije za menekenku i opce nije lijepa.. je ona zgodna cura..ali tamo je daleko najlosija
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Tagovi: andrea akmadzic, rtl, top model |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

.keskin.