Nije mi bas nesto
Raspravljate o temi Antonija Šola u Žene forumu, dio Slike foruma; [QUOTE=ANTONIJASOLA_FA;919173] Pravi autor: ANTONIJASOLA_FA a daj neogu virovat da je skinila ekstenzije, a pre lipo su joj stajale (a i ...
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
Nije mi bas nesto
...
još
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 10-05-08 u 07:23
danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika
..
danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika
Antonija ljubavi moja jedina...
Nakon nešto više od pola godine otkako Toše više nije s nama,
njegova obitelj tvrdi da se svi žele okoristiti njime i poručuju: „Ne kitite se tuđim perjem.“
Navode i da Antonija nije bila Tošetu ništa osim poslovne partnerice, „nije tu bilo nikakvo prijateljstvo“, kao što je rekla Antonija. Antonija je Tošu često zvala bratom i najboljim prijateljem, a sada Tošina obitelj tvrdi da se plasirala u javnost pomoću Toše, te da nije u redu da pjeva pjesmu posvećenu Toši na HRF-u, jer time dobiva dodatne bodove. „Nije u redu, trebala nas je pitati“, izjavio je Tošin zet. Antonija nije željela pred kamere, rekla je samo da ne želi više pričati o Toši jer ljudi sve krivo shvate i uz to je dodala da pjesma „Nebu pod oblak“ uopće nije napisana za Tošu, usprkos tome što na njezinoj službenoj stranici piše da je ta pjesma upravo posvećena Toši. Tko tu koga zavarava, ne znamo, ali znamo da u današnje vrijeme nema pravde…
Exkluziv
Tošini fanovi zavoljeli su Antoniju zbog njene navodne dobrote i ljubavi prema Tošetu, da bi na kraju ispalo da se Antonija nije ni pošteno isplakala nakon što je čula da je pjevač poginuo. (Story)
nije![]()
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
kako je samo mogla