jao... nice
Raspravljate o temi Ashley Harkleroad u Žene forumu, dio Slike foruma; Pukli linkovi......
Zadnji Uredio F4U Corsair : 18-08-08 u 08:44
jao... nice
mala je slatka
Ove godine ju stvarno nije išlo.
Sezonu je počela porazom od Marine Erakovic, da bi izgubila od Zvonareve u polufinalu Austalian opena.
To joj je na nečiju žalost, a nečiju sreću bio najveći ovogodišnji domet.
U Roland Garossu i Wimbledonu je ispala u prvom krugu kvalifikacija.
Da se spasi od bankrota morala je unovčiti jedino što joj je netko htio platiti.
Uvjek me zadivi Playboyeva ekipa sa airbrushom.
Da bi bilo jasno što pokušavam reći, evo malo sličica bez airbrusha:
Zadnji Uredio Maslow : 20-07-08 u 22:46
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
jebemti šta onda i Maria Kirilenko ne bankrotira.....
CRVENI-ovi
ma ova ženska nije ništ posebno
za njom se nebi okrenuo na ulici
Jel ti to pokušavaš postati sportski komentator na HRT-u? Toliko pogrešnih i u osnovi nebitnih informacija nije u stanju izreći ni Mićo Dušanović tijekom prijenosa jednog meča.
Jedino što je donekle točno je da je sezonu počela porazom od Marine Eraković iako se taj poraz dogodio u 2. kolu turnira u turnira u Auklandu.
Na GS turnirima je ispadala u 1 kolu glavnog turnira [ne u kvalifikacijama] s time da su porazi u Roland Garossu [Serena Williams] i Wimbledonu [Mauresmo] bili i više nego očekivani.
Po pitanju bankrota... samo ove godine je od turnirskih nagrada zaradila skoro 160.000$
Slike su se retuširale i ispravljale praktički od početka. Playboy tu nije ništa bolji ni gori od svih ostalih časopisa.Uvjek me zadivi Playboyeva ekipa sa airbrushom.
Da bi bilo jasno što pokušavam reći, evo malo sličica bez airbrusha:
bez obzira na sve ja bi da maria kirilenko bankrotira (pa se one skidale ili ne skidale zbog toga) pa da se skine za playboy (ako se već skidaju zbog toga) da ja mogu mirno umrit, ako ne nikom ništa
CRVENI-ovi