| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Barbara Radulović u Slike forumu; steta sta nije malo vise na tv-u. cura je masu obecavala. susid mi je upozna, kaze da je skroz ... |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 531
![]() | Re: Barbara Radulović Slike steta sta nije malo vise na tv-u. cura je masu obecavala. susid mi je upozna, kaze da je skroz prizemna cura.
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,023
![]() | Re: Barbara Radulović Slike Kod nas u Rijeci svi korisnici kabelske TV imaju taj program. Inače, on je kodiran na satelitu i dio je Seemore paketa u kojem se nalazi masu kodiranih programa, tipa Eurosport, HBO, MTV Adria i sl. Ako imaš satelitsku antenu, pogledaj na http://www.seemore.com.hr/ sve podatke o gledanju tog paketa.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Barbara Radulović Slike Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
![]() |
| Tagovi: barbara radulovic |
« Eliza Dushku
|
Kristen Kreuk »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:14.