Pa ja si slike iz worda sejvam metodom, desni klik na tu sliku pa Save As... i onda sejvam naravno. Neznam da postoji neki drugi nacin.
Raspravljate o temi Bojana Gregorić u Žene forumu, dio Slike foruma; Ima li netko slike ove naše lijepe glumice? Prije par godina bila je na Jumbo plakatima za polzela čarape - ...
Pa ja si slike iz worda sejvam metodom, desni klik na tu sliku pa Save As... i onda sejvam naravno. Neznam da postoji neki drugi nacin.
U jebote pa toga se nisam ni sjetio...
nemreš u post direktno. probaj copy paste sliku u fotošop prvo, sejvaj kao jpg i onda aploudaj sa imiđšakom![]()
prijevod:
Poštovani, ne možete prebaciti direktno iz word dokumenta na forum nego morate prebaciti sliku u photoshop i onda pohraniti kao jpg format a zatim uploadati sa www.imageshack.us
Bolje desnica nego prknenica!
e te slike trazim vec duze vrijeme
I'm gonna live forever or die trying!!
naravno da postoji... "Print Screen" gumb na tastaturi...Pravi autor: daMassa
imaš otvoren photoshop i word, klikneš na word, ctrl+c, prebaciš se u photoshop ctrl+n, ctrl+v, izberereš alat za označavanje i crop.
ovo je malo duže, ali čupa slike iz skoro svega...
Nije neka kvaliteta slike ali ...
Neke su slike iste, ali bolje kvalitete....
Ovo je odlično!:
Dečki svaka Vam čast što ste se sjetili staviti ovu našu curu na forum. Ima i stranih cura koje su zgodne, ali ova mi je predobra. Domaće je domaće, ili ono Kupujmo hrvatsko!
![]()
Svaka cast! Cura vrazije dobro izgleda. Istina-sto je domace, domace je.