| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Buffie Carruth aka Buffie The Body u Slike forumu; Buffie The Body was nominated in Vibe's 2005 awards as Video Goddess of the year for her work in ... |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Buffie Carruth aka Buffie The Body Buffie The Body was nominated in Vibe's 2005 awards as Video Goddess of the year for her work in Tony Yayo's So Seductive video. Kontroverzna hip-hop boginja?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Buffie Carruth aka Buffie The Body Bogme ima fajn vel'ku kenjaru. Respect ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Buffie Carruth aka Buffie The Body Biiiatch ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: buffie |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.