| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Carre Otis u Slike forumu; Meni je ova žena izvanredna... baš izvanredna... BTW - svojedobno supruga onog nazovi-glumca Mickeyja Rourkeyja... očito ženska voli da ju ... |
| | #1 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Carre Otis Meni je ova žena izvanredna... baš izvanredna... BTW - svojedobno supruga onog nazovi-glumca Mickeyja Rourkeyja... očito ženska voli da ju se mlati... U svakom slučaju, izgleda fantastično!!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio fat_boy_slim : 26-12-07 u 23:03. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Carre Otis O da,da... odlična ! I ona mi nekako "zrači"... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Carre Otis A nema kriminalnu prošlost. Zanimljivo, zar ne?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Carre Otis Jesi siguran da nema Meni izgleda kao da se bavi mutnim poslovima,još k tome je bila žena Mickeyja Rourkeyja...sumnjiva mi je... Ne bi se kladio da je čista... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Carre Otis Ima dobro tijelo... a i muž joj je bio dobar (u filmu 9,5 tjedana) dok se nije upropastio alkoholom i čime sve ne... ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 14-01-07 u 14:25. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-10-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 115
![]() | Re: Carre Otis Citat:
![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: carre, otis |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |