| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! u Slike forumu; Predlažem da se ne čeka kraj glasovanja da se vidi rezultat već da se tablica objavi i ažurira ... |
| | #12 (permalink) | |
| Top Uploader Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 6,781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! Citat:
![]() Ajmo ljudi glasujte, nemojte čekat zadnje dane! ![]()
__________________ | |
| |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-04-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,240
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! Bilo bi dobro da se negdje na pola glasovanja samo objavi prvih 5 ili 10 (nek budu samo nabrojane, bez redoslijeda) tek toliko da se vidi kak stoji sve to |
| |
| | #14 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! Citat:
![]()
__________________ | |
| |
| | #15 (permalink) |
| moderator foruma Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: opet u manufakturi :ccc Godina: 35
Poruka: 14,802
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! mislim da to zaista nema smisla...npr ja mogu nabrojati bilo kojih 5 zena sa liste ili one koje uopce nisu na listi...necu to napraviti naravno ali kuzite sto sam htio reci. ovako je napeto i zanimljivo do zadnjeg trenutka. ovo je naravno samo moje misljenje
__________________ Jebes krizu, zivot nema reprizu Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI |
| |
| | #16 (permalink) |
| Persona non grata Datum registracije: 27-03-08 Godina: 22
Poruka: 17,018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! al opet to ce mozda bit smjernica onima koji nemaju ideje za koga glasat pa moze malo utjecat. najbolje da ostane ovako kako je zasad ako se mene pita.
__________________ My pulse has been rising, My temples are pounding The pressure is so overwhelming and building, So steady they're fretting I'm ready to blow, What is she, what is she, What is she waiting for? |
| |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 07-10-06 Lokacija: Misty Mountains Godina: 23
Poruka: 4,015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! slazem se...glasovi tek na kraju
__________________ 4. sezona CP virtualne kladionice - 10. kolo |
| |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! ako bude puno želja da se objavi rezultat "poluvremena" objavit ćemo - ima to svoje i prednosti i mane, ali bitno je da su to sve slatke brige...odlučivat ćemo u hodu, nema nikakvog pressinga ![]() sad je najvažnije da ljudi glasaju, zato... GLASAJTE! ![]()
__________________ |
| |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! Jedna napomena - uglavnom glasaju forumaši sa +100 postova, pa da ponovim još jednom ako nije bilo dovoljno jasno: Bez obzira na forumašev broj postova - svi glasovi vrijede jednako! Nemojte se ustručavati... ![]()
__________________ |
| |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 07-10-06 Lokacija: Misty Mountains Godina: 23
Poruka: 4,015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! jesi dobio moje Yap. Upisan si... F4U
__________________ 4. sezona CP virtualne kladionice - 10. kolo |
| |
![]() |
| Tagovi: hot |
« Sasckya Porto
|
Michele Merkin »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.