Raspravljate o temi CroPortal HOT '09 - Izbor najsexy žene! u Žene forumu, dio Slike foruma; Predlažem da se ne čeka kraj glasovanja da se vidi rezultat već da se tablica objavi i ažurira kako glasovi ...
Bilo bi dobro da se negdje na pola glasovanja samo objavi prvih 5 ili 10 (nek budu samo nabrojane, bez redoslijeda) tek toliko da se vidi kak stoji sve to
mislim da to zaista nema smisla...npr ja mogu nabrojati bilo kojih 5 zena sa liste ili one koje uopce nisu na listi...necu to napraviti naravno ali kuzite sto sam htio reci.
ovako je napeto i zanimljivo do zadnjeg trenutka.
ovo je naravno samo moje misljenje
slazem se...glasovi tek na kraju
ako bude puno želja da se objavi rezultat "poluvremena" objavit ćemo - ima to svoje i prednosti i mane, ali bitno je da su to sve slatke brige...odlučivat ćemo u hodu, nema nikakvog pressinga
sad je najvažnije da ljudi glasaju, zato... GLASAJTE!![]()
Jedna napomena - uglavnom glasaju forumaši sa +100 postova, pa da ponovim još jednom ako nije bilo
dovoljno jasno:
Bez obzira na forumašev broj postova - svi glasovi vrijede jednako! Nemojte se ustručavati...![]()
jesi dobio moje
Yap. Upisan si...F4U