| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Doris Dragović u Slike forumu; ... |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-01-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 269
![]() ![]() | Re: Doris Dragović Doris izgleda prekrasno i jedna je od rijetkih žena na sceni koje imaju pokriće i u vizualnom i u vokalnom pogledu! _______________________________ F**CK the rest; DORIS is the best! |
| |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Doris Dragović Doris Dragović egzistira i postoji na glazbenoj sceni već 25 godina. Dokaz njene kvalitete je njena dugovječnost i izrazito plodna diskografija od oko 20-ak nosača zvuka. Doris se okušala u širokom spektru glazbenih pravaca- u rasponu od rocka do "glazbenih limunada" lakih nota. Ja mislim da njenom vokalu najbolje pristaje i odgovara dalmatinski melos, a nadam se da će na novom albumu prevladavat upravo takve pjesme. Što još reći osim da je Doris vanserijska pjevačica koja svojom mladenačkom energijom, prekrasnim glasom i stasom plijeni pažnju publike i kritike. Doris je definitivno najblistavija, najustrajnija i najkompletnija žena na našoj gl.sceni.! __________________________ Pozdrav! Zadnji Uredio Roko1983 : 24-01-07 u 06:45. |
| |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() | Tako je dubizg! 100 % NATURAL BEAUTY! Mnogi poznaju Doris isključivo kroz pjesme bračnog para Huljić, ali to ne čudi jer su godinama imali plodnu i korektnu suradnju. No nisu sve pjesme koje Huljić potpisuje za Doris glazbene limunade lakih nota; poslušajte: Neću propast ja, Jedini (after midnight version), Malo mi za sriću triba, Teret ljubavi....Postoje i autori koji nisu toliko razvikani, a skladali su za Doris, tipa: Hari Rončević, Ingrid Flesch, Adonis Ćulibrk(Boytronic), Slobodan Kovačević... Spajaj poruke ako je tvoja zadnja! Zadnji Uredio Hagan_Bajan : 24-01-07 u 22:09. |
| |
![]() |
| Tagovi: doris, doris dragovic, dragovic |
« Erica Brands
|
Shilpa Shetty »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.