Apoljon, vidiš koje si sranje napravio... Da si skenirao slike, a ne ovako ih loše slikao, ljudi bi možda i uživali u njima i ostavili se komentiranja... ovo je ipak forum "slike"... Jebeš malu, onako, a i u pravom smislu riječi...
Raspravljate o temi Ella Dvornik u Žene forumu, dio Slike foruma; ma sve je to photoshop,ali nije ona meni tak jako loša,samo što je antipatična na telki,skužit će za dve-tri godine...
"Riječi su isto kao i gomila ljudi
Nije nužno znati za sve
Odaberi za sebe samo one prave"
Apoljon, vidiš koje si sranje napravio... Da si skenirao slike, a ne ovako ih loše slikao, ljudi bi možda i uživali u njima i ostavili se komentiranja... ovo je ipak forum "slike"... Jebeš malu, onako, a i u pravom smislu riječi...
...Klik je časopis u kojem se fotografije najviše fotošopiraju tako da se izgubi prirodnost..žalosno je što se i mlade cure moraju ovoliko popraviti da bi ličile na nešto...al dobro, ella izgleda bolje s manje šminke i ima dobro tijelo...jedino joj ovaj piercing stvarno narušava lice..mora se malo više potruditi oko izgleda želi li postati model
Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ???
daleko je ona od menekenke... i to miljamaizgleda kao da se napusila koju sekundu prije
![]()
![]()
...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...![]()
Nije li ona maloljetna, a zabranjeno je maloljetnice itd ...
pa ovo nisu nude fotke![]()
sminka radi cuda
evo par njenih slika koje sam nasao na netu
![]()