| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Emma Watson u Slike forumu; jebo vas ovo je tema o emmi...ko ga jebe za druge..otvorite si negdje temu pa raspravljajte koja vam ... |
| | #102 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Emma Watson Citat:
i sto ti sad izmisljas toplu vodu? takvi su kakvi su... dok emma i jos neke iznimke su stvarno iznimke koje potvrđuju pravilo.
__________________ Come to me dont be a fool, come to me, God is cool | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-07 Lokacija: sinje more
Poruka: 64
![]() | Re: Emma Watson žalosne predrasude i teška generalizacija ![]() samo neka koje su mi odma pale napamet: Gemma Atkinson , Elizabeth Hurley , Kate Beckinsale , Lucy Pinder , Cheryl Cole (Tweedy) , Keira Knightley , Jordan (Katie Price) ...
__________________ Borac za prava forumaša s dial up-om! |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-07 Lokacija: sinje more
Poruka: 64
![]() | Re: Emma Watson A šta si se ti uzasra, nisi ni jednu jedinu sliku posta! ![]() pogleda sam ti postove - samo stavite slike, stavite slike - koji kurac ti ne upišeš u google emma watson i skineš slike, jel to toliki problem...ne, lakše je dolazit ovde i pizdit drugima! btw. "fak ju covjece nemas pojma...to su stare slike..." ovo si napisa MEDI11 koji je na ovu temu stavio 100tinjak slika...koje licemjerje ![]() ps. ja rijetko/skoro nikad ne stavljam slike, ponekad komentiram ali nisam nikad sra drugima koji to rade (pogotovo kad to dobro rade, ka MEDO11) evo ti slike ![]()
__________________ Borac za prava forumaša s dial up-om! |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 23-11-06 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 3,293
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Emma Watson Citat:
ma pusti covjeka...ja ga donekle razumijem. Dođe ovamo bacit jutarnju/vecernju drkicu, i onda otvori temu, i nema novih slika, i naravno postane nervozan ![]() inace tx za potporu, i za slike
__________________ €vërýbÔdý íš †@lkíng abÓü† ge†tíng á LíFe ßú† whërë Cán í ÐÔwnlÓ@d î†? ™ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: emma, emma watson, watson |
« Paris Hilton
|
Zorana Vukić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:21.

za slike