| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Emma Watson u Slike forumu; Citat: Pravi autor: speki576 Šteta što će umrijeti na kraju zadnje knjige o Harry-ju Potter-u. Je li ti ... |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Emma Watson Istina je. Čitao sam na jednoj stranici od nekog hakera i kaže da je provalio u sistem izdavačke kuće Harrya Pottera i da je to pročitao. Sada još ne znam je li to istina, ali izdavačka kuća se odmah javila i opovrgnula takav završetak. Mislim na to da izdavači ne žele smanjiti prodaju knjige pa zato i opovrgavaju. Fanovi Harrya ova vijest nije još 100% sigurna. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Emma Watson Da li zahvaljujuće fotoshopiranju ili odrastanju, na ovim slikama iz magazina Bravo izgleda prelijepo. Bravo Magazine scans
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Emma Watson Jedan je haker otkrio kako će lord Voldemort ubiti Hermionu, a profesor Snape Hagrida. Haker koji se naziva Gabrijel tvrdi da će radnja biti upravo takva, navodeći kako je provalio u računalo izdavača knjige EDIT: mislim da je istina...Ema Watson ne želi potpisati dalji ugovor za snimanje Harry Pottera
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio icegirl : 19-07-07 u 17:41. |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 154
![]() ![]() | Re: Emma Watson Citat:
![]()
__________________ Dodaj gasa koliko ide...bolje malo brže pa stići nigdje... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 162
![]() | Re: Emma Watson Cura je jako dobra droljica. Posebno je privlačno na njoj to što ima 17 godina. ![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
![]() |
| Tagovi: emma, emma watson, watson |
« Paris Hilton
|
Zorana Vukić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:07.