| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Ena Đivoje u Slike forumu; ... |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Ena Đivoje To je Ena Đivoje ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Ena Đivoje Iz Rijeke, ha... ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ena Đivoje Datum rođenja: 24.2.1987. Živi u: Rijeci Pohađa školu: Trgovačko-tekstilnu Hobi: ples Modna agencija: "Glamour" (Rijeka) Glazba koju sluša: latino Mjesta za izlaske: "El Rio" Odjeća: šminkerska Omiljelo piće: cocktail "Cosmopolitan" Voli jesti: školjke i ribe Na TV gleda: "Red Carpet" i emisije tog tipa Tip muškarca: tamnoput, samopouzdan Dečko: slatka tajna Parfem: Dolce Gabbana BY Najdraža knjiga: "Lolita" Šport: nogomet Omiljeli športaš: Alessandro Nesta Glumac: Colin Farrell Glumica: Angelina Jolie Pjevač: Luka Nižetić Pjevačica: Ivana Banfić Film: "Zgodna žena" Voditelj: Neno Pavinčić Zima ili ljeto: ljeto u Zadru Auto: peugeot 206 cc Zemlja: Španjolska Stav o plastičnim operacijama: tko voli - nek' izvoli... Stav o ekologiji: spasimo prirodu Stav o životinjama:spasimo životinje Stav o drogi: apsolutno ne Stav o cigaretama: ne Mane: nemam ih Vrline: ha-ha Najbolja prijateljica: Matea Životni cilj: biti dobra i uspješna
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ena Đivoje Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ena Đivoje slay jel ti to susjeda??!:čekić :čekić
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: djivoje, ena |
« Karen Price
|
Kelli Garner »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:45.

:čekić