| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Feminnem u Slike forumu; I meni su gadne pa nisam zato peder... |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | Re: Feminnem Citat:
ak ti se preserava oko toga koja ti olfo ne valja imaš druge forume. nije te nitko pitao jesu ti dobre ili ne niti koga to zanima, tak i tak svi koji dolaze online srati kako "nijedna ne valja" samo pokazuju koliko često karaju da se moraju tak preseravati ![]() ili pošalji fotke ili odjebi, nikog ne zanima jesu li tebi dobre ili ne. | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-03-06 Lokacija: XsX Godina: 23
Poruka: 289
![]() | Re: Feminnem Citat:
u sorry sto ne karam 3 puta na dan ko ti...stvarno se ispricavam....ti si najveca faca na forumu,,,,,,,,,,,,,, ![]()
__________________ rated R superfreeek | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | Re: Feminnem gle, frko, ne moraš ti sad bacat neke šprehe... samo ste dosadni više s tim preseravanjem, svaki thread u kojem netko neku pičku pošalje ima i dežurnog junfera koji se došao preseravat kak "nije nešto". tko te jebe, nepotreban komentar. kog boli kurac za tih 1000 postova "ne valja mi ova". mislim, čem služi takav komentar osim preseravanju? |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-05 Lokacija: Slovenski poluotok Godina: 19
Poruka: 188
![]() | Re: Feminnem pamela je najljepša
__________________ _DPG_DTP_ATL_LAX_LVC_Cash Money_MOB_WSTBS_ UCUD GEDIT, I ain't trippin', I ain't crabbin', I'm tippin' Real talk, babygirl, UCUD GEDIT |
| | |
![]() |
| Tagovi: feminnem |
« Jessica Simpson
|
Jasna Burić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:47.

pamela je najljepša