| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Franka Batelić u Slike forumu; dal ima ko možda njene slike (to je ona mala kaj pjeva u showtimeu)... |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 1,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Franka Batelić je odlicna je.ona i iva ajdukovic su najbolje.ne bi bilo lose da se otvori i njezina tema.nema bas slika na na netu al zato su svake subote na tv!!
__________________ Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica,trganje stranica na kojim nista ne pise... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 156
![]() | Re: Franka Batelić (showtime) Ja sam ovo pročitao: "Malo si fukao dečko"! ![]() Moglo bi biti i da je malo fukao i malo fulao... ![]() ![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 156
![]() | Re: Franka Batelić Nisu neke fotke, ali to je bilo na 1. stranici pretrage slika na Googlu kad sam upisao "Franka Batelić"...
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.