| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Gala Svilan u Slike forumu; A uvijek neke češljugari pokraj nje...... |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gala Svilan Kakve sam ovaj zadnji post ima veze u ovoj temi Iskreno me baš i ne zanima tko se farma i tko radi na dječjem odjelu. Ono stvarno...biser!Vratimo se mi temi! Cura je stvarno zgodna i slatka. Ne bih ju stavio među najveće ljepotice, ali je tu negdje nešto iznad prosječan komad.
__________________ IRON MAIDEN, here I come to Split! Zadnji Uredio Birtija : 30-05-08 u 01:00. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-08
Poruka: 52
![]() | Re: Gala Svilan vidio sam bar 1000000000 cura na televiziji koje su duplo i ljepse i sexipilnije od nje....pa zar takva zasluzuje biti tu....tu komentiramo komade,a ne strasila....(ajd sad nek me neko iskomentira zbog ovog,da vidim). |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-08
Poruka: 15
![]() | Re: Gala Svilan "Na otvorenje Nicolasa pozvana je i Gala Svilan. Izjavila je kako ne kupuje dizajnerske marke. Kupovinu pamučne majice za nekoliko tisuća kuna djetetu koje će je prerasti za nekoliko mjeseci smatra perverzijom."(24sata) ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: gala, svilan |
« Korina Longin
|
Katherine Heigl »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:30.

Iskreno me baš i ne zanima tko se farma i tko radi na dječjem odjelu. Ono stvarno...biser!