| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Gala Svilan u Slike forumu; simpaatična mala... |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-08
Poruka: 52
![]() | f4u pa nisam tebe uvrijedio da me se banuje,samo sam iskomentirao da mi nije nikakva,zar je zabranjeno.... da i jos nesto,stvarno sam sit likova koji su dobili dozvolu za banovat,pa se pres.....ju tu na forumima...ja stvarno nisam nikog uvrijedio,samo komentiram,zar to nije cilj foruma i blogova? a? Zadnji Uredio F4U Corsair : 02-06-08 u 06:47. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: Okinawa 1945.
Poruka: 3,133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gala Svilan Citat:
Forumaše boli kurac za tvoje mišljenje o tim ženama - oni dolaze na ovaj pdf gledat slike. Zamisli da svaki od 500-tinjak forumaša napiše za svaku ženu je li mu dobra ili nije, je li nakaza ili ljepotica...na šta bi to ličilo?! Jesi, uvrijedio si sve forumaše kojima je dobra Gala Svilan - ljudi ispadaju slijepci i debili zato što im se mala sviđa (btw. meni nije nešto). Uvrijedio si i sve one kojima se ne sviđa Gala Svilan ali ne pljucaju po njenoj temi nego su kulturni i lijepo zaobilaze temu koja ih ne zanima. Ovog foruma da, ali ovog podforuma NE! Ako imaš još nešto za dodat obrati mi se na PM, nema potrebe dodatno spamati temu... Ostali oprostite na off topicu ali ovakve reakcije su i u vašem interesu. ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gala, svilan |
« Antea Kodžoman
|
Tina Katanić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.