| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Hana Hadžiavdagić u Slike forumu; ...... |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hana Hadžiavdagić Tako' - tako... Nego, daj mi reci jel' to ono smeće, ono !"#$%...Deen? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 24
Poruka: 390
![]() | Re: Hana Hadžiavdagić gadna je. a oni peder sta je vjerovatno guzi je malo izoperira facu. ko je taj? ja san mislia da je ciganovic najgori. vjerovatno od nje trazi da stavi umjetni kurac pa da ona njega guzi a ne bi se cudia ni da ona ima pravoga jer stvarno pari transvestit
__________________ Odabrao Dželo Hadžiselimović, prevela Neda Ritz, tekst čitao Miljenko Kokot, tonski obradio... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-12-07
Poruka: 1,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hana Hadžiavdagić Bosanska Paris Hilton u klinču s djevojkom http://dnevnik.hr/scena/erotika/vide...djevojkom.html |
| | |
![]() |
| Tagovi: hana hadziavdagic |
« Žanamari Lalić
|
Britney Spears »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!
i još kad se (na silu) s njim ljubi...