| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Hana Hadžiavdagić u Slike forumu; Ma puca mi kurac koji jezicima se prica u Bosni, meni je taj naglasak strasno odbojan i ruzan za cut, ... |
| | #131 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-06
Poruka: 258
![]() | Re: Hana Hadžiavdagić Ma puca mi kurac koji jezicima se prica u Bosni, meni je taj naglasak strasno odbojan i ruzan za cut, kad vidim neku super zensku i pocme pricat tako vise mi nije zanimljiva, a kamo li kad jedna rugoba ko ova tako progovori. Simple as that. I neman ja nista protiv bosanaca, al jebiga sta je tu je.
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Hana Hadžiavdagić Citat:
![]()
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote | |
| | |
| | #133 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Hana Hadžiavdagić Lol kad sam ja to reko odma mi seljačine zaredale -rep. I ovo mi je pošteni forum.Šta ste impotentni pa se napalite kad dajete -rep ? Ko da me zaboli ***** za to Sramota.
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." |
| | |
| | #134 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Hana Hadžiavdagić Ma muslimanka ili ne... ja ne gledam u naglasak nego u noge ahahah... a jeste smišni brate... pa to sto vas taj naglasak odbija mene bas privlaci... ka ono suprotnosti se privlače i taj đir... aj evo nekoliko slika: ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Come to me dont be a fool, come to me, God is cool |
| | |
| | #139 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hana Hadžiavdagić Citat:
![]() hehe...politika je "kurva"...tako barem kažu ![]()
__________________ | |
| | |
| | #140 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-04-08 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 12
![]() | Re: Hana Hadžiavdagić Citat:
![]() zar je poenta da se glumi? ![]() Ko bi to govorio od njih " HLJEB " da je došao u Bosnu..? nemoj me nasmijavati ..molim te | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hana hadziavdagic |
« Žanamari Lalić
|
Britney Spears »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| grups |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:07.

Sramota.