| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Hillary Clinton u Slike forumu; 60- godisnjakinja iz Amerike... |
| | #7 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hillary Clinton Kad ti baka bude kandidatkinja za predsjednicu amerike ili po bilo cemu drugom poznata- onda slobodno otvori.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: Hillary Clinton Citat:
teško je biti nepoznat u ovoj maloj državici.. ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hillary Clinton Jel ti to sugeriras dropi da stavi slike svoje bake ovdi? Ako zeli moze slobodno, sta se mene tice samo mislim da baka nebi bila bas odusevljena. Znam da moja nebi... Iako tko zna, mozda bi se ugodno iznenadila da je neki penzic trazi autogram dok ceka red na blagajni, bas cu je pitat. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
« Irina Sheik
|
Heidi Cortez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:56.

Nikad ne prekidaj ženu dok šuti ! 

Iako tko zna, mozda bi se ugodno iznenadila da je neki penzic trazi autogram dok ceka red na blagajni, bas cu je pitat.